MKE Ankaragücü'nde El Kabir bilmecesi

El Kabir attığı golün coşkusunu tribünlerle paylaşıyor.
El Kabir attığı golün coşkusunu tribünlerle paylaşıyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'ne El Kabir krizi yaşanıyor. Kulüp başkanı Mehmet Yiğiner, tecrübeli oyuncunun alacaklarının ödendiğini ancak başka takıma transfer olmak için maçlara çıkmadığını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Galatasaray mücadelesi öncesinde El Kabir hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başkan Mehmet Yiğiner, Galatasaray karşılaşmasında alacakları ödenmediği gerekçesiyle sahaya çıkmak istemeyen Mustafa El Kabir'in alacaklarının aslında ödendiğini ancak başka takıma transfer olmak istediği için oynamak istemediğini açıkladı.

  • “El Kabir'in alacakları ödendi. Ancak kendisi başka bir takıma gitmek istediği için maça çıkmak istemiyor. Biz oyuncunun parasını ödedik. Maça çıkmadığı taktirde tutanakları tutulup, cezai işlemleri uygulanacak”

Mehmet Yiğiner, Galatasaray maçının 6-0 bitmesinin ardından ise çok sert bir paylaşımda bulundu. Deneyimli futbol adamı, "Allah belanızı versin, topunuzu Allah'a havale ediyorum" dedi.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🦁 Aslan perdeyi 'farklı' açtı!

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()