Monaco-Beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta? Monaco-Beşiktaş maçı şifresiz mi?

Grup lideri Beşiktaş Monaco deplasmanında​
Grup lideri Beşiktaş Monaco deplasmanında​

Ligde Gençlerbirliği'ne yenilerek ağır bir yenilgi alan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi 3.hafta maçında Fransa'da Monaco deplasmanına konuk olacak. Peki, Monaco-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maç şifresiz mi yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Ligde son 3 haftada 8 puan kaybeden Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Monaco ile deplasmanda karşılaşacak. Geçtiğimiz Cuma akşamı Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilerek lider Galatasaray'ın 8 puan gerisine düşen Beşiktaş, Monaco ile deplasmanda oynayacağı maça odaklandı. G Grubu'ndaki liderliğini devam ettirmek isteyen Kara Kartal, Monaco maçından da galibiyetle ayrılmak istiyor. Gençlerbirliği maçında dinlendirilen Babel ve Quaresma'nın Monaco ile oynanacak maçta forma giymeleri bekleniyor.

Şampiyonlar Ligi grup maçlarına muhteşem bir başlangıç yapan Beşiktaş, ilk iki maçında sırasıyla Porto'yu 1-3 ve RB Leipzig'i İstanbul'da 2-0 yenmişti. G Grubu'nda yoluna 6 puanla lider olarak devam eden temsilcimiz 3.hafta maçında Monaco deplasmanına konuk olacak.

Beşiktaş'ın hedefi bu maçtan puan veya puanlarla ayrılarak liderliğini devam ettirmek ve gruptan çıkma yolunda çok büyük bir avantaj sağlamak. Peki Monaco-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? Maç şifresiz mi olacak? Bütün bunların cevabı haberimizde...

MONACO-BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Şampiyonlar Ligi 3.haftasında temsilcimiz Beşiktaş Fransa'da Monaco ile karşılşacak.

17 Ekim Salı (bugün) saat 21:45'te başlayacak mücadele TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadele ayrıca Tivibu Spor ekranlarından da şifreli olarak yayınlanacak.

MONACO-BEŞİKTAŞ MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Temsilcimiz Beşiktaş Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. maçında Fransa'da Monaco'ya konuk olacak.

Monaco-Beşiktaş maçı şifresiz olarak TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Maç ayrıca Tivibu Spor kanalından da şifreli olarak ekranlara gelecek.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. haftasında deplasmanda Monaco ile karşılaşacağı maçı Sırp hakem Milorad Mazic yönetecek.

Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Mazic'in yöneteceği maçta, Sırp hakemin yardımcılıklarınıMilovan Ristic ve Dalibor Djurdjevic yapacak. Nemanja Patrovic'in 4.hakem olarak düdük çalacağı maçta ilave yardımcı hakemler ise Nenad Djokic ve Danilo Grujic olacak.

BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI STADA ALINMAYACAK

Beşiktaş'ın Monaco ile deplasmanda karşılaşacağı Şampiyonlar Ligi G Grubu 3.hafta maçına Türk taraftarlar alınmayacak.

Monaco Kulübü'nde yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi: "2. Luis Stadı'nda güvenlik önlemleri arttırıldı'' başlığıyla yayınlanan açıklamada, ''Fransa'da olağanüstü hal koşullarının uzatılmasının ardından, Beşiktaş taraftarının prenslik sınırlarına girmeleri yasaklanmıştır."

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da daha önce deplasmanda oynanacak maçlara taraftar götürülmeyeceğini açıklamıştı.

  • "Kötü olsaydık UEFA Şampiyonlar Ligi'nde olmazdık. Zor durumda olsak da öz güvenimiz çok iyi. Şampiyon olmak zor, bunu kabul ediyorum ama bunun için elimizden geleni yapmamız gerekiyor."
  • Bu sezon defansif olarak daha iyi olduklarını anlatan Jardim, "Geçen sene daha ofansif oynamıştık. Bu sezon performansımızı daha iyi yere getirmek için uğraşıyoruz. Bizim için kazanmak ya da kaybetmek önemli değil. Performansımız iyi olsun en önemlisi o." şeklinde görüş belirtti.
  • Jardim, kaleci Daniel Subasic'in ligde 3-2 kaybettikleri Olympique Lyon maçındaki performansının iyi olmadığını aktararak, "Kalecinin öz güvene ihtiyacı var. Son maçta kötü performans sergilemesi, kalitesiz kaleci olduğu anlamına gelmiyor. Subasic, yarınki maç için hazır." değerlendirmesinde bulundu.
  • Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'nun önemli bir futbolcu olduğuna değinen 43 yaşındaki teknik adam, "Falcao, çok kaliteli bir oyuncu. Diğer futbolculara motivasyon veren birisi. Yarın iyi bir futbol ortaya koyacağına eminim." diye konuştu.

FABİNHO'DAN "HAZIRIZ" MESAJI

Monaco'nun 23 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Fabinho ise, Beşiktaş maçına hazır olduklarını belirtti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde sahalarında Portekiz'in Porto takımına 3-0 yenildiklerini hatırlatan Fabinho, "Yarınki maçta 3 puan almamız gerekiyor. Porto maçında elimizden geleni yaptık ama güzel bir futbol oynayamadık. Beşiktaş maçı için hazırız. Şimdiye kadar 3-0 kaybetmemiştik. Normal bir durum değil ama yarın ayrı bir oyun çıkarmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Brezilyalı futbolcu, ligde son olarak 3-2 mağlup oldukları Olympique Lyon karşılaşmasında iyi bir maç çıkardıklarını anlatarak, "Lyon maçında öz güven kazandık. Ligde 3 maçtır kazanamıyoruz. Beşiktaş maçı için öz güvenimiz var. Kendimize güveniyoruz." şeklinde konuştu.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN BASIN TOPLANTISINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. haftasında yarın deplasmanda Fransa'nın Monaco takımıyla yapacakları maçın zor geçeceğini söyledi.

Güneş, maçın oynanacağı II. Louis Stadı'nda düzenlenen ve futbolculardan Anderson Talisca'nın da katıldığı basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Kaynak: AA
Kaynak: AA

Porto, Monaco ve Leipzig'in de yer aldığı G Grubu'nun dengeli olduğuna değinen deneyimli teknik adam, "Gruba başlarken 4 takımın da dengeli olduğunu ve sıralamanın belli olmayacağını düşünüyorduk. Şu anda 2 maç oynandı ve 4 maçımız daha var. Yarın zor bir maç oynayacağız. Bireysel açıdan çok iyi oyuncuları olan bir takımla karşılaşacağız. Şu anda aldıkları puan kimseyi aldatmasın. Monaco ile iki maç üst üste oynayacağız. Burada ve sahamızdaki maçın sonucu gruptaki yerimizi tayin edecek." diye konuştu.

Şenol Güneş, Monaco'nun son zamanlarda elde ettiği transfer başarılarına değinerek, şunları kaydetti:

  • "Tarihi önemli ve geçen sezon çok başarılı sonuçlar alan ve bunu transferlerde çok iyi kullanan bir takım. Yaklaşık 350 milyon avro transfer parası kazanan, 100 milyon avroya da oyuncu alan bir takımla oynayacağız. Böyle takımlara karşı rakamsal verilerle değil oynayarak sonuç alıyoruz. Futbol, değişken sonuçları olan bir oyun. Zaman zaman parası ve gücü olan takımlar da kaybedebiliyor. Biz de bu maça en iyi şekilde hazırlandık. Sonucun ne olacağını bilmiyorum ama en iyi futbolumuzu oynayacağız."

Şenol Güneş, her maça güzel futbol oynamak ve iyi sonuç almak için çıktıklarını söyledi.

Hafif sakatlığı bulunan Orkan Çınar haricinde eksik oyuncularının olmadığını aktaran Güneş, "Orkan Çınar haricinde sakat yok ama performans olarak hazır olmayan futbolcular olabilir. Geç gelenler, sakatlıktan dönenler var. Yarınki maçta farklılıklar olabilir. Her maça aynı anlayışla çıkıyoruz. Güzel futbol oynamak ve iyi sonuç almak istiyoruz. Yarın da aynı şeyi düşüneceğiz." ifadelerini kullandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynamak veya Süper Lig'de şampiyon olmak seçenekleri arasında tercih yapması durumunda hangisini seçeceğinin sorulması üzerine Güneş, "Sadece yarınki maçı düşünüyoruz. Monaco maçında güzel futbol oynamak ve kazanmak istiyoruz. Umarım istediğimiz olur." şeklinde görüş belirtti.

LİG MAÇLARINDA PUAN KAYBETMEMİZ NORMAL

Güneş, Süper Lig'de son 3 maçı kazanamamalarını değerlendirerek, oyuncularının iyi niyetli olduğunu ve ellerinden geleni yapacağını düşündüğünü söyledi.

Son 3 lig maçında puan kaybetmelerini normal olarak değerlendiren Şenol Güneş, şöyle devam etti:

  • "Bu gayet normaldir. Bunun üzerinden spekülasyon yapmak istemiyoruz ama eleştirenlere saygı duyuyoruz. Bir maçın kazanılmasının ve kaybedilmesinin birçok sebebi olabilir. Oyuncularımın iyi niyetli olduğunu ve elinden gelen gayreti göstereceğini düşünüyorum. Tabii ki maç kaybettikleri için üzüntüleri olacaktır. Kazanmanın da morali olacaktır. Bazen arka arkaya kazandığınızda kendi durumuzu anlamayabilir, kaybettiğinizde de panikleyebilirsiniz. Şu anda öyle bir durum yok. Yarın oynayacağımız rakibin gücünü biliyoruz. O güce cevap verip, kendi oyunumuzla 3 puan almak istiyoruz."

6 PUANIN GARANTİSİ YOK

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü, grupta elde ettikleri 6 puanın garantisi olmadığına değinerek,

  • "Aldığınız puanların bir garantisi yok ama avantajı var. Puanlara bakarak değil kendi futbolumuzu oynayacağız. Üst üste iki maç yapacağımız için iki maçtaki sonuçlar da çok önemli. İki maçtan birini kazanmak bizim için çok büyük avantaj olur. İki maçı da kazanmak daha da büyük avantaj olur. Kaybettiğimizde de avantaj rakibe geçer. Bunların hepsini biliyoruz ama bunlarla kafamızı yormuyoruz. Her şeyimizle yarınki maça hazırlanıyoruz.
  • Seyirci açısından çok baskı olacağını beklemiyorum. Tabii ki takımlarını destekleyecekler. Biz o tecrübeye sahibiz. Oyun olarak rahat maç olmayacak. Becerikli ve hızlı oyuncuları var. Biz de bu tip oyunlara hazırız. Her iki takımın da güç olarak birbirini görme şansı olacak. Hem ekonomik hem de başarı olarak iyi bir çizgisi olan Monaco, bu sene değişime uğradığı için atmosfer olarak geri düşmesine rağmen iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. İyi takımlar zaman içinde düzeltir. Yarınki maçın sonucunu söyleyemiyorum ama güzel bir oyun olmasını bekliyorum. Çünkü iyi bir takımla oynayacağız." açıklamasını yaptı.

TALİSCA: KARŞIMIZDAKİ TAKIM ÇOK KALİTELİ

Beşiktaş'ın Brezilyalı oyuncusu Anderson Talisca ise grupta 6 puana ulaştıklarını hatırlatarak, "Yarın akşam çok önemli ve zor bir maça çıkacağız. Karşımızda Monaco gibi çok kaliteli bir takım var. Gruba çok iyi başladık. Oynadığımız ilk 2 maçı kazandık. Porto ve Liepzig'i yendik ve buraya 6 puanla geldik. Yarın da galip gelerek iyi gidişi sürdürmek istiyoruz." dedi.

Takımdaki atmosferin gayet iyi olduğunu anlatan Talisca, "Ligde son 3 maçta istediğimiz sonuçları alamadık ama en önemli özelliğimiz takımdaşlığın çok yüksek olması. Türkiye ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi bizim için çok önemli. Buradaki konsantrasyonum oldukça yüksek. Bunu oynadığımız ilk 2 maçta gösterdik. Soyunma odasındaki pozistif havanın yarın sahaya da yansıyacağına inanıyorum." diye konuştu.

Maç konsatrasyonunu sürekli üst seviyede tuttuğunu aktaran 23 yaşındaki futbolcu, şunları kaydetti:

  • "Benim için oynamak ve sahada yer almak çok önemli. Bu beni çok mutlu eden bir durum. Teknik direktörümüz şans verdiği sürece bunu en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum. Bazen ritminizi bulmak o kadar kolay olmuyor. Bunun konsantrasyonla bir ilgisi yok. Bazen sahada farklı çözümler üretmeniz ve sahada farklı yerlere gitmeniz gerekiyor. Bence bu etkiliyor ama ben her maçta konsantrasyonumu mümkün olduğunca yukarıda tutmaya çalışıyorum."
  • Monaco'nun ilk 2 maçta aldığı 1 puanın rakipleri üzerinde baskı oluşturup oluşturmayacağının sorulması üzerine Talisca, "Yarın akşam sahada iki kaliteli takım olacak. Monaco iç saha avantajını kullanmak isteyecek. Sadece 1 puanları var ve taraftarlarının desteğiyle işimizi zorlaştırmak isteyecek. Biz buna hazırız. Sahada sakin kalarak istediğimizi almaya çalışacağız." diyerek sözlerini tamamladı.

BEŞİKTAŞ'IN GRUBUNDA PUAN DURUMU VE KALAN MAÇLAR

G Grubu'nda oynadığı ilk iki maçı üstün bir oyun ve net skorlarla kazanan Beşiktaş 6 puan ve +4 averajla grupta lider konumda bulunuyor.

Monaco maçından da puan veya puanlarla ayrılmak isteyen Beşiktaş, grupta liderliğini sürdürerek bir üst tura çıkma yolunda önemli bir avantaj sağlamak istiyor. İşte G Grubu puan durumu ve kalan maçlar;