Muleka'da işler bir anda tersine döndü
11:30, 08/05/2025, PerşembeG: Güncelleme: 11:32, 08/05/2025, Perşembe

Beşiktaş'ın sezon başında satın alma opsiyonuyla Al-Kholood'a kiraladığı Jackson Muleka'da bambaşka bir senaryo yaşanabilir. Suudi ekibinin küme düşmemesi durumunda Jackson Muleka'nın opsiyonu devreye girecek ancak Al-Kholood'un son haftalarda aldığı sonuçlar bu ihtimali büyük tehlikeye soktu.
Beşiktaş planları arasında yer almayan Jackson Muleka'yı sezon başında Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Kholood'a satın alma opsiyonuyla kiralamıştı.

Suudi temsilcisi, Muleka için Beşiktaş'a 1 milyon euro kiralama bedeli öderken, Demokratik Kongolu futbolcunun opsiyonu ise 1.5 milyon euro olarak belirlenmişti.

Jackson Muleka'nın satın alma opsiyonu, Al-Kholood'un küme düşmemesi halinde devreye girecek ancak Suudi ekibinin son haftalarda aldığı sonuçlar bu olasılığı tehlikeye attı.

Reklam
Suudi Arabistan Pro Lig'de çıktığı son 6 maçta puan yüzü görmeyen Al-Kholood, bitime 4 hafta kala küme düşme hattının sadece 2 puan üzerinde bulunuyor.

Jackson Muleka'nın Beşiktaş ile 2027 yazına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.