Mustafa Cengiz: Görevimin başındayım

Başkan Mustafa Cengiz basın açıklaması yaptı.
Başkan Mustafa Cengiz basın açıklaması yaptı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, mali genel kurulda idari yönden ibra edilmemesiyle ilgili basın toplantısı düzenledi. Başkan Cengiz, görevinin başında olduğunu ve genel kurulda alınan karara karşı hukuki yollardan mücadele edeceklerini açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Mustafa Cengiz, geçtiğimiz cumartesi günü düzenlenen mali genel kurulda idari açıdan ibra edilmemesi ve seçime gidecek olunmasıyla ilgili düzenlediği basın toplantısında konuştu.

Başkan Cengiz'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

  • Cumartesi günü çok tartışma yaratan bir genel kurulu tamamladık. Mali anlamda, genel kurulun da inkar etmediği başarılara imza attık. Mali, sportif ve idari yapılanmanın sistematize edilmesi için nasıl gayret ettiğimizi bilirler. Ben bana oy veren vermeyen herkesin başkanıyım.
  • Galatasaray'ın menfaatlerinin korunması için gereken her türlü önlemi alacağız. Biz görevimizin başındayız. Son genel kurulda haksız ve tartışmalı alınan kararlara karşı hukuki mücadelemizi sürdüreceğiz. Tüm Galatasaraylılar müsterih olsun, emanetiniz emin ellerde.