Mustafa Cengiz'den Fatih Terim ve Gomis açıklaması

Mustafa Cengiz
Mustafa Cengiz

Galatasaray'ın yeni başkanı Mustafa Cengiz, Fatih Terim'in nezakaten istifa teklifinde bulunduğunu ama kendisinin bunu kabul etmediğini açıkladı.

Galatasaray'ın çiçeği burnunda başkanı Mustafa Cengiz, TRT Spor'a teknik direktör Fatih Terim ve Kayserispor maçında kadroda yer almayan yıldız golcü Bafetimbi Gomis hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz gündemde yer alan konular hakkında şöyle konuştu:

  • Soru: Galatasaray'ın 5 milyon dolar ödemesi var mı?
  • "Galatasaray'ın her gün ödemesi var. Bugün için böyle bir durum söz konusu değil.
  • Gomis'in alacaklarının ödenmemesi söz konusu değil. Sakatlığından dolayı kadroda yok. Fatih Terim bana nezaketen istifa teklifinde bulundu ama kabul etmedim. Fatih Terim ismini ilk ben dile getirdim. Hocamız ile devam edeceğiz.
  • Futbolculara bir tanıtma yaptım. Sahada ölümüne mücadele, biz galibiyete odaklanmalıyız ve hak ettiğimiz mücadele istiyoruz. Galatasaray her gün her saat ödeme durumunda. Bu mekanizmanın içerisinde ciro 1 milyar TL. Bu ödemeler Dursun Başkan devam etse de devam etmese de olacaktı. Bu ücret 5'ten de fazla. Destek sözle ve lafla olmaz. Lütfen Store'a gidin ve stokları boşaltın. Biz stadyuma gelmeniz ve dağılmanız için gerekeni yapacağız."
  • SOL BEK VE FORVET BAKIYORUZ
  • "Biz iki mevkiyi doldurmaya çalışacağız. Şu an Eren kardeşimiz var. Sevgili Fatih Hoca o kadar iyi bir Galatasaraylı ki bu kadro da yeterli dedi. Ben de taraftarda da bu ruhu arıyorum. Topyekün Galatasaray'ın ayağı kalkması için. Sol bek dışında forvet bakılıyor. Gomis sakat ve o karakterde bir isim değil."