Nazım Sangare, Türk Milli Takımı'nı seçti!

​Nazım Sangare
​Nazım Sangare

Antalyaspor’un sezon başında Almanya 3.Lig takımlarından Osnabrück’ten transfer ettiği Nazım Sangare’nin Menajeri Ergin Yücetaş, dikkat çekecek açıklamalarda bulundu. Gösterdiği performansla beğeni toplayan Nazım Sangare’nin; Türkiye, Gine ve Almanya arasındaki tercihi de belli oldu.

Koza TV’de ekranlara gelen Kale Çizgisi programında konuşan Menajer Ergin Yücetaş, 23 yaşındaki futbolcunun hedefleriyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Annesi Türk, babası Gineli olan ve Alman pasaportu da taşıyan Nazım Sangare'nin tercihini Türk Milli Takımı tarafından yana kullanacağını açıklandı.

Nazım’ın öncelikli olarak Antalyaspor’da başarılı olmak istediğini ifade eden Yücetaş, “Hamza Hoca’nın verdiği şansı Nazım çok iyi kullandı. Antalyaspor’da başarılı olduktan sonra Türkiye A Milli Takımı’nda forma giymek ve Avrupa’nın önemli takımlarında yer almak istiyor. Antalyaspor’da çok mutlu, taraftarın sevgisi de O’na büyük özgüven sağlıyor” ifadelerine yer verdi.

Antalyaspor'da son haftalarda başarılı bir performans ortaya koyan Nazım Sangare'nin (Sağda) milli takım tercihini Türkiye'den yana yapacağı belirtildi.
Antalyaspor'da son haftalarda başarılı bir performans ortaya koyan Nazım Sangare'nin (Sağda) milli takım tercihini Türkiye'den yana yapacağı belirtildi.

Yücetaş açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"ANTALYASPOR 5 KEZ İZLEDİ"

  • “Nazım Sangare için Rıza Çalımbay’ı aradım. Gelip izlenmesini istedim. O dönemde Antalyaspor’da görev alan Ferda Ramanlı yaklaşık 5-6 defa yanıma geldi. Kendisiyle 60-70 maç izledik, bunların içerisinde 6-7 tane de Nazım’ın maçı vardı ve O’nun transferinde karar kılındı. Nazım Sangare, Antalyaspor için iyi transfer olarak görülüyor. Almanya’da birçok gurbetçi oyuncu var. Antalyaspor gibi gelip izlerlerse daha çok Nazım Sangare’ler bulunur”

Bu sezon Süper Lig’de Antalyaspor formasıyla 10 maça çıkan Nazım Sangare, 790 dakika sahada kalırken, Türkiye Kupası'nda çıktığı 5 maçta da 4 asistlik performans sergiledi.