NBA yıldızının sır cinayeti çözüldü

​NBA yıldızının sır cinayeti çözüldü
​NBA yıldızının sır cinayeti çözüldü

2010 yılında sır bir cinayete kurban giden NBA'in eski oyuncularından Lorenzen Wright'ın cinayetiyle ilgili olarak 7 yıl sonra eşi Sherra Wright ve kilise papazı Billy Turner tutuklandı.

2010 yılında silahla vurularak öldürülen eski NBA oyuncusu Lorenzen Wright'ın cinayet soruşturması kapsamında eşi Sherra Wright 7 yıl sonra tutuklandı.

1996-2009 yılları arasında Memphis Grizzlies ve Los Angeles Clippers başta olmak üzere 6 farklı NBA takımının formasını giyen Lorenzen Wright 2010 yılında sır bir cinayete kurban gitmişti. 7 yıldır çözülemeyen davayla ilgili Missisipi Nehri'nde bulunan cinayet silahı suçluların bulunmasında yardımcı oldu.


Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan polis yetkilileri herkesi şoke eden bir haberi duyurdu. Lorenzen Wright'ın eşi 46 yaşındaki Sherra Wright ve gittiği kilisenin papazı Billy Turner, birinci derece cinayet ve komplo kurmak suçlarından tutuklandı.

Lorenzen Wright ve eşi Sherra Wright
Lorenzen Wright ve eşi Sherra Wright

FBI ile işbirliği yaptıklarını dile getiren Memphis polis müdürü Darren Goods, "Lorenzo bu şehirde büyüdü, bu şehirde liseye gitti ve Memphis Üniversitesi’nde basketbol oynadı. Ve daha sonra profesyonel olarak da bu şehre geri döndü. Ne yazık ki Bay Wright bu şehirde hayatını kaybetti. Bu dava bize yas tutan ailesinin içini rahatlatmak için ikinci bir şans verecek" dedi.

Borçları bulunan Sherra’nın, Lorenzen Wright’ı 1 milyon dolarlık hayat sigortası için öldürdüğü iddia ediliyor.