Neymar noktayı koydu: PSG'de kalıyorum

Neymar
Neymar

Real Madrid'e transfer olacağı konuşulan Neymar, Brezilya'da konuştu ve söylentilere noktayı koydu. Kendi kurduğu vakıf tarafından yoksul çocuklara yardım amacıyla düzenlenen bir açık artırmada Brezilyalı gazetecilerle konuşan Neymar, “Kalıyorum, gelecek sezon da Paris'teyim. Bir kontratım var” dedi.

Rusya’da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası’nda beklentilerin oldukça uzağında bir performans sergileyen Neymar, PSG’deki geleceğine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Real Madrid’e transfer olacağı yönündeki iddiaları yalanlayan Brezilyalı oyuncu, önümüzdeki sezonu Fransız ekibinde geçireceğini söyledi. Kendi kurduğu vakıf tarafından yoksul çocuklara yardım amacıyla düzenlenen bir açık artırmada Brezilyalı gazetecilerle konuşan Neymar, “Kalıyorum, gelecek sezon da Paris'teyim. Bir kontratım var” diyerek spekülasyonları noktaladı.

Geçtiğimiz sezon Barcelona'dan 222 milyon euro transfer bedeliyle Paris St Germain'e gelerek dünya futbol tarihinin en pahalı transferine imza atan Neymar, Fransız şampiyonu ile sakatlık öncesi 20'si Ligue 1, 7'si Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 30 maça çıkarken 28 gol 16 asistlik performansıyla yıldızlaşmıştı.

Neymar, Rusya 2018 Dünya Kupası'nda ise grup maçında Kosta Rika, son 16 turunda ise Meksika karşısında olmak üzere 2 gol atmış, ancak Brezilya'nın çeyrek finalden öteye gitmesini sağlayamamıştı