Okan Buruk için flaş ayrılık iddiası: Üç dev kulüp sıraya girdi

Galatasaray'ın başında sergilediği üstün performansla Avrupa devlerinin dikkatini çeken teknik direktör Okan Buruk, transferin bir numaralı gözdesi oldu. İtalyan basını, başarılı çalıştırıcıyı kadrosuna katmak isteyen üç dünya devini duyurdu.
Galatasaray'da kurduğu dominant oyun yapısı ve elde ettiği başarılarla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan teknik direktör Okan Buruk, Avrupa futbol piyasasının radarına yakalandı.

Üç dev harekete geçti
Tuttomercatoweb'in haberine göre; sarı-kırmızılıların başarılı çalıştırıcısı için biri İtalya'dan, biri İngiltere'den ve diğeri Suudi Arabistan'dan olmak üzere üç dev kulüp resmen harekete geçti.
Haberin detaylarında, bu kulüplerin resmi temaslara başlamak için sezon sonunu beklediği ifade edildi. İtalya Serie A'nın köklü ekiplerinden Lazio'nun, Okan Buruk için en güçlü adaylardan biri olduğu ve teknik direktör koltuğunda yaşanacak olası bir ayrılık durumunda ilk tercihin Türk çalıştırıcı olacağı vurgulandı.

Tudor'un yerine geçecek
Okan Buruk'un talipleri sadece Çizme ile sınırlı değil. Dünyanın en zorlu ligi olarak kabul edilen İngiltere Premier Lig'de son dönemde istikrar arayan Tottenham Hotspur'un da hoca adayları listesine Okan Buruk'u eklediği iddia edildi.
Haberde, Tottenham'ın listesinde Marco Silva ve Roberto De Zerbi gibi ünlü isimlerin de bulunduğu aktarıldı.

En-Nesyri ile çalışabilir
Öte yandan, futbola yaptığı devasa yatırımlarla tüm dünyanın dilinde olan Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'ın da teknik direktör arayışında rotasını Okan Buruk'a çevirdiği ve ilk sıraya onu yazdığı öne sürüldü.
Reklam

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.