EuroLeague'de skandal pankart: Partizan-Fenerbahçe maçı öncesi...
00:09, 22/11/2025, CumartesiG: Güncelleme: 00:12, 22/11/2025, Cumartesi

EuroLeague'in 12. haftasında Partizan–Fenerbahçe karşılaşması öncesi Sırp tribünlerinde Osmanlı Padişahı I. Murad ve Miloş Obiliç temalı provokatif bir pankart açıldı. Tribünlerde ayrıca uzun süre Türkiye karşıtı tezahüratlar yapıldı.
EuroLeague’in 12. haftasında Partizan ile Fenerbahçe’nin karşı karşıya geldiği mücadele öncesi tribünlerde tartışmalı bir görüntü ortaya çıktı.

Sırbistan’daki karşılaşma öncesinde, ev sahibi takımın taraftarları Osmanlı Padişahı I. Murad ile Miloş Obiliç’in yer aldığı provokatif bir pankart açtı.

Tribünlerde bununla birlikte Türk karşıtı tezahüratlar da uzun süre devam etti.

Reklam
O anlar sosyal medyada geniş şekilde paylaşıldı ve tepkilere neden oldu.



Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.