Pepe'den Ronaldo'ya 'Come to Beşiktaş' çağrısı

​Pepe'den Ronaldo'ya 'Come to Beşiktaş' çağrısı
​Pepe'den Ronaldo'ya 'Come to Beşiktaş' çağrısı

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Pepe, CNN İnternational'a özel olarak konuştu. Türkiye'deki yaşantısı ve Beşiktaş'taki kariyeri hakkında önemli açıklamalarda bulunan Pepe, Ronaldo'yu Beşiktaş'a gelmesinden büyük mutluluk duyacağını ifade etti.

Beşiktaş'ın dünyaca ünlü yıldız oyuncusu Pepe,CNN İnternational'ın sorularını yanıtladı. Türkiye'ye geliş sürecini anlatan tecrübeli futbolcu, Beşiktaş'ın dışında önemli kulüplerden teklifler aldığını fakat Beşiktaş'ın sunduğu imkanlar, projeler ve taraftarların ilgisi neticesinde Beşiktaş'a geldiğini anlattı.

Beşiktaşlı taraftarlardan övgü dolu sözlerle bahseden Portekizli futbolcu, Vodafone Park'ta atmosferin inanılmaz olduğunu dile getirdi.

Son olarak röportajın belki de en önemli kısmı, Ronaldo ile ilgili bir soru üzerine gelen cevaptı. Tecrübeli stoper, dünya yıldızını Beşiktaş'ta görmek istediğini söyleyerek onu Beşiktaş'a beklediğini belirtti.

Beşiktaşlı Pepe'nin CNN İnternational'a yaptığı açıklamaların satır başları;

"TÜRKİYE'DE FUTBOL BÜYÜK TUTKU"

  • "Kendi sahamızdaki maçlarda taraftarlarımızın müthiş desteği ile oynuyoruz. Daha önce yaşamadığım ve görmediğim bir destek bu. Türk insanı için futbol gerçekten bir tutku. Bu tutkuda takıma olumlu yönde etki ediyor."

"RONALDO'YU BEŞİKTAŞ'TA GÖRMEYİ ÇOK İSTERİM"

  • "Ronaldo çok saygı duyduğum, mükemmel bir karaktere sahip biri. Ronaldo hakkında yazılan kötü haberlere inanmıyorum. İnsanlar gerçek Cristiano'yu bilmeden konuşuyor, bizim gibi normal bir insan o da. Çocukları çok seviyor ve harika bir baba. Eğer imkanı olsa Ronaldo'nun da Beşiktaş'ta olmasını çok isterim."

DÜNYA KUPASI AÇIKLAMASI

  • "Sınırlamalarımızı biliyoruz, ancak ne yapabileceğimizi de biliyoruz. Takım olarak oynuyoruz. Dünya Kupası'nda da bu çizgimiz de mücadele edeceğiz."