Pochettino'dan Beşiktaş'a vize çıkmadı

N'Koudou, ilk kez süre aldığı Fulham karşısında asiste imza attı.
N'Koudou, ilk kez süre aldığı Fulham karşısında asiste imza attı.

Tottenham Hotspur'un başarılı antrenörü Mauricio Pochettino, Beşiktaş'ın kiralamak istediği Georges-Kevin N'Koudou'yu takımdan göndermek istemediğini söyledi.

Premier Lig'de pazar günü Fulham karşısında ilk kez süre alan ve asist yapan Georges Kevin N'Koudou'dan Beşiktaş'a kötü haber geldi.

Siyah-beyazlı kulübün transfer listesinde bulunan Fransız kanat oyuncusu için hocası Mauricio Pochettino, Tottenham'ın oyuncuya ihtiyacı olduğunu söyleyerek takımdan ayrılmasına izin vermeyeceğini dile getirdi.

"Takımdaki her oyuncuya ihtiyacımız var diyen" Pochettino, "Oynamayan tüm isimleri biliyorum. N'Koudou da bunlardan biri. Hayal kırıklığı yaşıyor ancak sezon içinde fırsat bulacak" ifadelerini kullanarak, 23 yaşındaki genç yıldızın İngiltere'den ayrılmasına vize vermeyeceğini ima etti.

Georges-Kevin N'Koudou kimdir?

  • Kariyerine Nantes altyapısında başlayan Kamerun asıllı Fransız sol kanat oyuncusu N'Koudou, 2015'te transfer olduğu Olympique Marsilya'da bir sezon geçirdikten sonra Tottenham'a geçti. Geçtiğimiz yıl yarım sezonluğuna Burnley'e kiralanan genç yıldız, bu sezon yalnızca 1 maçta forma giyebildi.