Real Madrid'de kadro revizyonu kapıda

Zinedine Zidane, geçtiğimiz sezon sonunda veda ettiği Real Madrid'e sezon ortasında geri dönmüştü.
Zinedine Zidane, geçtiğimiz sezon sonunda veda ettiği Real Madrid'e sezon ortasında geri dönmüştü.

▬ Sezonu standartlarının çok uzağında tamamlamaya yaklaşan Real Madrid'de kadro revizyonu geliyor.

▬ İspanyol basını, teknik direktör Zinedine Zidane'ın kadroda düşünmediği futbolcuları açıkladı.

▬ Eflatun-beyazlı takım, iki süperstarı yaz transfer döneminde kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'de kötü geçirilen sezonun ardından yaprak dökümü başlayacak. Bu kapsamda yaz transfer döneminde önemli isimlerin takımdan ayrılması bekleniyor.

Eflatun-beyazlı ekibe yakınlığı ile bilinen Marca'da yer alan habere göre teknik direktör Zinedine Zidane, bazı isimlerle birebir görüşme gerçekleştirip, gelecek sezon planları arasında bu futbolcuların olmadığını bildirdi.

  • Haberde Fransız antrenörün, başta Gareth Bale olmak üzere Marco Llorente ve Dani Ceballos'la gelecek sezon çalışmak istemediği ifade edildi.

Bale ile arası kötü

Özellikle Galli futbolcu Bale ile olumlu ilişkiler kuramayan Zidane, sakatlıklar ve kötü performansı nedeniyle Madrid ekibinde bir türlü isteneni veremeyen yıldız futbolcunun takımdan gönderilmesini istiyor.

Öte yandan standartlarının çok ötesinde bir sezon geçiren ve Şampiyonlar Ligi ile La Liga'da istediği başarıya ulaşamayan Real Madrid bu transfer döneminde büyük bir yapılanma içerisine girecek. Eflatun-beyazlı takım iki süperstarı kadrosuna katmak için şartlarını zorlayacak. Peki bu isimler kimler?

Zidane-Bale anlaşmazlığı zaman zaman kameralara da yansıdı.
Zidane-Bale anlaşmazlığı zaman zaman kameralara da yansıdı.

Paul Pogba yeşil ışık yakmıştı

Manchester United'da Jose Mourinho döneminde takımdan kopan, daha sonra Solskjaer ile toparlanma dönemine girse de performansıyla eleştirilerin odağı haline gelen Fransız yıldız Paul Pogba'nın bu yaz takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yıldız futbolcu daha önce de yaptığı açıklamada Real Madrid iddiaları ile ilgili, şu ifadeleri kullanmıştı:

  • Her çocuğun hayali bir gün orada oynamaktır. Zidane da dünyanın en iyi kulüplerinden birinin hocası. Ancak ben de Manchester'da mutluyum. Şimdilik buradayım. Gelecekte neler olur bilmiyorum ama burada mutluyum.

Kardeşi açıkladı

Pogba'nın Kırmızı Şeytanlar'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, bu beklentiyi onaylayan bir açıklama da yıldız futbolcunun kardeşi Florentin Pogba'dan geldi. Bir dönem Gençlerbirliği forması da giyen tecrübeli isim, "Yaz aylarında kardeşimle ilgili gelişmeler olacak" diyerek transferi işaret etti.

Hedefteki diğer isim Hazard

Paul Pogba'nın yanı sıra Real Madrid'in kadrosuna katmak için şartları zorlayacağı bir diğer isim ise Eden Hazard.

Chelsea forması giyen Belçikalı orta saha oyuncusu Zinedine Zidane'ın da en beğendiği futbolcular arasında yer alıyor. Fransız çalıştırıcı, Eden Hazard ile ilgili daha önce yaptığı açıklamada oyuncuyu Fransa'da oynadığı dönemden beri takip ettiğini ve çok beğendiğini dile getirmişti.