Real Madrid’in eski başkanı açıkladı: Neymar, geliyor

​Real Madrid’in eski başkanı açıkladı: Neymar, geliyor
​Real Madrid’in eski başkanı açıkladı: Neymar, geliyor

Real Madrid’in eski başkanı Ramon Calderon tüm dünyanın konuştuğu Neymar-Ronaldo takası hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bilindiği üzere sezon başında Neymar daha fazla Messi ve Suarez’in gölgesinde kalmak istemedi ve PSG’nin teklifini kabul etti. Brezilyalı futbolcu 222 milyon Euro serbest kalma bedeliyle PSG’ye imza attı. Söz konusu bu transfer ödenen rakam nedeniyle tarihe geçti.

22 maç 20 gol

Neymar kısa sürede PSG'ye uyum sağladı.
Neymar kısa sürede PSG'ye uyum sağladı.

Neymar şimdiye kadar PSG formasıyla çıktığı 22 maçta 20 gol attı ve 14 asist yaptı. Başarılı futbolcunun ismi ise birkaç gündür Real Madrid ile anılmaya başladı. Hatta, İspanyol medyası Neymar-Ronaldo takasından söz etmeye başladı.

“Para önemli değil”

Neymar transferini gerçekleştirmek için Real Madrid'in kesinlikle Ronaldo'yu takasta kullanmayacağı belirtiliyor.
Neymar transferini gerçekleştirmek için Real Madrid'in kesinlikle Ronaldo'yu takasta kullanmayacağı belirtiliyor.

Fransız basınına konuşan Real Madrid’in eski başkanı Ramon Calderon, Neymar’ın kesinlikle Real Madrid’e transfer olacağını söyledi. Calderon, “Bu haber basına sızdıysa bunu kesinlikle Real Madrid istemiştir. Böyle bir iddia kulübün onayı olmadan yayınlanamaz. Neymar da Real Madrid forması giymek isteyecektir. Kim istemez ki! Real Madrid gibi bir kulüp için söz edilen rakamlar hiç önemli değil. Yeter ki kulüp almak istediği futbolcuya karar versin. Ayrıca bu tip haberler bir yerde 'Ronaldo'ya artık seni istemiyoruz' mesajı iletmek için kullanılıyor. Böylelikle Ronalda ayrılmaya karar verecek ve Neymar transferi için Real Madrid'in eline de para geçecek” dedi.

ManU’ya dönmeye kararlı

Ancak eski başkan Calderon ve İspanyol futbol otoriteleri Ronaldo’nun takasta kullanılmayacağını belirtiyor. Real Madrid Başkanı Perez ile arasında soğuk rüzgarlar esen Crsitiano Ronaldo’nun eski kulübü Manchester United’e dönme ihtimali daha ciddi görünüyor.