Ricardo Quaresma veda mı etti?

Ricardo Quaresma oyundan çıkarken terini siliyor.
Ricardo Quaresma oyundan çıkarken terini siliyor.

Beşiktaş forması giyen Ricardo Quaresma, BB Erzurumspor maçındaki tavırlarıyla taraftarın sabrını taşırdı. Belki de Beşiktaş kariyerindeki son maçına çıkan Portekizli futbolcunun gördüğü ucuz kırmızı kart ve oyundan çıkarken yaşadığı atışma tepki çekti.

Spor Toto Süper Lig 19. Hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında ağırladığı BB Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmaya damga vuran olay Ricardo Quaresma ve gördüğü kırmızı kart oldu.

Siyah beyazlı takımla yol ayrımında olan Portekizli oyuncu, BB Erzurumspor maçının 87. dakikasında rakibine yaptığı sert hareketin ardından hakem Mustafa Öğretmenoğlu tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı ve oyundan atıldı.

  • Ricardo Quaresma, Erzurumspor maçında gördüğü kartla birlikte Beşiktaş kariyerindeki 9. kırmızı kartını gördü.

Mutlak galibiyet parolasıyla çıkılan maçın 87. dakikasında skor 1-1 iken gördüğü bu kırmızı kartla taraftarların tepkisini çeken Portekizli oyuncu, oyundan çıkarken tribünlerle atıştı. Ricardo Quaresma ayrıca kenara gelirken hocası Şenol Güneş tarafından da ‘hızlı olması’ yönünde uyarıldı.

  • Portekizli futbolcunun bu karşılaşmadaki tutumu, 'acaba veda mı ediyor?' sorularını beraberinde getirdi.

Ailesi İstanbul'dan ayrılan Ricardo Quaresma'nın ailevi sebeplerden dolayı ülkesine dönmek ve Porto'ya transfer olmak istediği belirtiliyordu.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🔴 Kırmızı kart vedanın habercisi mi?

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bu gönderiyi Instagram'da gör

🦅 Dolmabahçe'de beklenmedik kayıp...

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()