Rivaldo: Talisca 'Yeni Rivaldo' değil

Anderson Talisca
Anderson Talisca

Bu sezon Çin'de kiralık olarak oynayan Anderson Talisca için Brezilya futbolunun efsane isimlerinden Rivaldo açıklamalarda bulundu. Talisca'nın Çin'e transferinin doğru karar olduğunu düşünen Rivaldo, genç oyuncunun başarılı olacağını da sözlerine ekledi.

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Çin ekiplerinden Guangzhou Evergrande takımına kiralanan Anderson Talisca, Çin Lig'indeki ilk 2 maçında taraftarların gözüne girmeyi başardı.

Geçen sezon Beşiktaş'ta 47 maçta 20 gol atma başarısı gösteren sambacı, Brezilya Milli Takımı'na da davet edilmişti. Çin Lig'ine de hızla başlayan Talisca, Guangzhou Evergrande'nin Chogqin Lifan'ı 5-0 mağlup ettiği maçta takımı adına 2 gol kaydederken, 2. maçında 5 gole ulaşmış oldu.

Anderson Talisca
Anderson Talisca

Ancak bu performansı yeterli bulmayan Brezilya futbolunun efsane ismi Rivaldo, vatandaşı hakkında açıklamalarda bulundu. Rivaldo, Talisca için 'Yeni Rivaldo' sözlerine katılmadığını dile getirirken, genç oyuncunun önünde uzun ve zorlu bir yol olduğunu dile getirdi.

İşte Brezilya'nın efsanesi Rivaldo'nun açıklamaları:

  • "Talisca ile benim teknik özelliklerim aynı değil. Yani şu anda onun yeni Rivaldo olduğunu söyleyemem. Bunun için çok erken. Ancak Talisca çok güçlü bir oyuncu. İyi bir oyuncu ve yetenekli. Çin'e transfer olmasının da doğru karar olduğunu düşünüyorum. Çin'de başarılı olacaktır ama önünde daha uzun yol var."

🔥 Anderson Talisca'nın Guangzhou performansı

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()