Şahan Gökbakar'dan Tudor'a ağır sözler: "Ulan sen kim oluyorsun..."

​Şahan Gökbakar'dan Tudor'a ağır sözler: "Ulan sen kim oluyorsun..."
​Şahan Gökbakar'dan Tudor'a ağır sözler: "Ulan sen kim oluyorsun..."

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, teknik direktör Igor Tudor'un Yeni Malatyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa verdiği röportajla ilgili açtı ağzını yumdu gözünü.

Spor Toto Süper Lig'in 16.haftasında Galatasaray, Yeni Malatyaspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olarak liderliği Başakşehir'e kaptırdı.

Maçın ardından Teknik Direktör Igor Tudor eleştiri yağmuruna tutulurken, bir sitem de ünlü komedyen Şahan Gökbakar'dan geldi. Galatasaraylılığıyla bilinen Şahan Gökbakar, Igor Tudor'un maç sonunda beIN Sports'a verdiği verdiği röportajı sosyal medya hesabından paylaşarak şunları yazdı:

  • "2 gol yiyip 1 gol atarsan yeniliyormuşsun…Hadi yaaa!!! Öyle mi oluyor gerçekten??. Sana adam gibi açıklama yapman için uzatılan mikrofona verdiğin yanıta bak. Biz voleybol izliyoruz sanıyorduk.. Ya sen kendini ne sanıyorsun baboş?? Bu ne yüksekten uçuş yahu?? Bu lakayt, laçka umursamaz tavırları yapma hakkını kim veriyor sana? Deliricem vallaha!! Ulan sen kim oluyorsun da “Turkish understanding of football” / “Türklerin futboldan anladığı bu” diyerek Türkler’i aşağılayabiliyorsun? Çevirmen de yumuşatmaya çalışıyor…
  • Yahu Senin cebine paranı Türkler koyuyor Hırvat kardeş. Yani eti budu belli ülkelerinizde kazanamayacağınız paraları Türkiye’de görüyorsunuz ama ilk fırsatta aşağılamaya kalkıyorsunuz.. Madem sevmiyorsun Türkler’in futbol anlayışını, tutmayalım bas git başka ülkeye. HADİİİİ!!! KİMSE TÜRKİYE’NİN EKMEĞİNİ YİYİP TÜRKİYE’Yİ AŞAĞILAYAMAAAAZ!!!! Senin gibi bir eski futbolcu- yeni hocayı, teknik direktör diye böyle büyük bir klubun başına Türkiyeden başka bir yerde de koymazlar bu arada.Hem kel hem fodul(kibirli) derler senin gibisine. GALATASARAY KLUBÜNÜ, TÜRKİYEYİ ve TÜRK SPORUNU AŞAĞILAYAN BU İNSANIN GÖREVİNE SON VERMEYE DAVET EDİYORUM."

İşte Şahan Gökbakar'ın Instagram hesabından yaptığı o paylaşım: