Şenol Güneş'ten Fatih Terim açıklaması

​Şenol Güneş'ten Fatih Terim açıklaması
​Şenol Güneş'ten Fatih Terim açıklaması

Fatih Terim'in Galatasaray'a gelmesinin ardından ezeli rakip Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Şenol Güneş ilk kez konuştu. Güneş, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda Fatih Terim hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Fatih Terim ile anlaşılmasının ardından ezeli rakip Beşiktaş'tan ilk açıklama geldi. Şenol Güneş,Habertürk'e verdiği röportajda Fatih Terim ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş, basınla ilişkilerine ilişkin bir soruya verdiği cevapta, Galatasaray ile anlaşan Fatih Terim hakkında da konuştu.

İşte Şenol Güneş'in Fatih Terim açıklaması:

  • “Adam niye bunları oynatmadı diyorsa eleştirebilir bu bakış açısı. Bize ışık tutar. Adam maksatlı yaparsa bu sıkıntı... Bizde genelde o! Hocaya kızıyorlar. Seviyorlarsa yanlışını da görmüyorlar bu da doğru değil. Ben de oyuncumu eleştiriyorum. Kulübe karşı sezon başından beri var maksatlı yayınlar. Bu sene sıklaştı. Başkan da söyledi, “3. şampiyonluk istenmiyor” diye. Algılar yapılıyor. İletişimin en güçlü dönemindeyiz. Kazandığım maçlarda da yanlış kararlar vardı. Hiç konuşmadık. Benim üzerimden takıma zarar veriliyor. Benim, Mustafa Denizli’nin, Fatih Terim’in nerede olursa olsun konuşturulması lazım. Susturuluyor. Bunu sıkıntı görüyorum. Ben niye görüşümü beyan edemeyeceğim?”