Maç sonrası bomba sözler: Sergen Yalçın’dan olay istifa çıkışı

00:12, 06/05/2026, ÇarşambaG: Güncelleme: 00:16, 06/05/2026, Çarşamba
CategoryZpor
Diğer
Maç sonrası bomba sözler: Sergen Yalçın’dan olay istifa çıkışı

Beşiktaş’ın Konyaspor’a elenmesinin ardından konuşan Sergen Yalçın, taraftar tepkisine yanıt verdi. Deneyimli teknik adam, “Taraftar isterse bırakırım” sözleriyle dikkat çekti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Konyaspor’a uzatmalarda yediği golle elenen Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın, maç sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Yalçın, takımının genel performansından memnun olduğunu ancak sonucun istedikleri gibi olmadığını söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Konyaspor’a uzatmalarda yediği golle elenen Beşiktaş’ta teknik direktör Sergen Yalçın, maç sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.Karşılaşmayı değerlendiren Yalçın, takımının genel performansından memnun olduğunu ancak sonucun istedikleri gibi olmadığını söyledi.

Maç sonrası olay sözler

Kupayı kazanmayı hedeflediklerini belirten Yalçın, “Üzgünüz, hedefimiz kupayı almaktı. Oyunun büyük bölümünde kontrol bizdeydi, iyi de oynadık ama futbol böyle bir oyun” ifadelerini kullandı.

Maç sonrası olay sözlerKupayı kazanmayı hedeflediklerini belirten Yalçın, “Üzgünüz, hedefimiz kupayı almaktı. Oyunun büyük bölümünde kontrol bizdeydi, iyi de oynadık ama futbol böyle bir oyun” ifadelerini kullandı.

Taraftar tepkisine yanıt

Taraftarın gösterdiği tepkiyle ilgili de konuşan deneyimli teknik adam, bu durumun çok sağlıklı olmadığını dile getirerek, “Biz burada kulübün menfaatleri için çalışıyoruz. Ancak camiada sabır kalmamış. Kısa sürede başarı beklentisi var. Bu sezon bunu sağlamak kolay değildi ama taraftarın da beklentisini anlıyoruz” dedi.

Taraftar tepkisine yanıtTaraftarın gösterdiği tepkiyle ilgili de konuşan deneyimli teknik adam, bu durumun çok sağlıklı olmadığını dile getirerek, “Biz burada kulübün menfaatleri için çalışıyoruz. Ancak camiada sabır kalmamış. Kısa sürede başarı beklentisi var. Bu sezon bunu sağlamak kolay değildi ama taraftarın da beklentisini anlıyoruz” dedi.

İstifa yanıtı

İstifa iddialarına da yanıt veren Yalçın, sezonun bitimine kısa süre kala görevi bırakmanın doğru olmayacağını vurguladı. “2 maç kala bırakıp gitmek doğru olmaz, bu ayıp olur. Ama taraftar bırakmamı istiyorsa bırakırım, bunda bir sorun yok” diyerek dikkat çeken bir çıkış yaptı.

İstifa yanıtıİstifa iddialarına da yanıt veren Yalçın, sezonun bitimine kısa süre kala görevi bırakmanın doğru olmayacağını vurguladı. “2 maç kala bırakıp gitmek doğru olmaz, bu ayıp olur. Ama taraftar bırakmamı istiyorsa bırakırım, bunda bir sorun yok” diyerek dikkat çeken bir çıkış yaptı.
Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
GZT
GZT Haberin Sosyal Hali.

Gündemi en anlaşılır, en hızlı ve en görsel haliyle takip etmeye hazır mısınız? GZT özel video içerikleri, nitelikli infografikleri ve fark yaratan yayıncılık anlayışıyla size sıradan haber sitelerinin ötesinde bir deneyim sunuyor. Politikadan kültüre, teknolojiden spora kadar hayatın her alanına dokunan içeriklerle, doğru bilgiye keyifli bir arayüzle ulaşın. Dijital yayıncılığın yeni yüzü GZT ile dünyaya farklı bir pencereden bakın.

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

GZT dünyası her an yanınızda! GZT mobil uygulaması ile son dakika gelişmelerine ve özel içeriklere anında erişin. Sadece haber okumayın; izleyin, keşfedin ve paylaşın. iOS, Android ve Huawei cihazlarınıza kolayca indirebileceğiniz uygulamamızla gündemi cebinize sığdırın. Şimdi indirin, haberdar olmanın en keyifli halini kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mahallesi Fetih Caddesi No:6 Dk:1 Topkapı, Zeytinburnu / İstanbul[email protected](0 212) 612 29 30

Albayrak Medya Siteleri
YASAL UYARI

YASAL UYARI BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BIST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026