Sergen Yalçın’dan oyuncularına dikkat çeken mesaj: “Yaptık, yine yaparız”
13:49, 15/03/2026, Pazar

Sergen Yalçın, Beşiktaş’ın Gençlerbirliği deplasmanı öncesinde oyuncularıyla konuştu. Deneyimli teknik adam, derbi mağlubiyetinin geride bırakılmasını isterken ligde ve kupada hedeflerinin sürdüğünü vurguladı.
Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Beşiktaş deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlı ekip, sahasında Galatasaray’a mağlup olarak sona eren 13 maçlık yenilmezlik serisinin ardından Ankara deplasmanında yeniden çıkış yakalamayı hedefliyor.

Sergen Yalçın’dan motivasyon konuşması
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, karşılaşma öncesi oyuncularıyla yaptığı son toplantıda puan kaybına tahammülleri olmadığını vurguladı. Deneyimli teknik adam derbi mağlubiyetinin geride bırakılması gerektiğini söyledi.

"Önümüzde 9 maç var ve toplamda 27 puan söz konusu. Nasıl ki 13 maç boyunca yenilmediysek kalan haftalarda da aynı performansı gösterebiliriz. Ligde kalan tüm karşılaşmaları kazanarak sezonu mümkün olan en üst sırada tamamlamalıyız. Ayrıca kupada da yolumuza devam ediyoruz. Kupayı kazanarak bu sezon zaman zaman üzdüğümüz taraftarımızı sevindirebiliriz."

Kadroda eksik isimler var
Siyah-beyazlı ekipte Salih Uçan sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Emirhan, Toure, Taylan ve Devrim ise maç kadrosuna dahil edilmedi.

Beşiktaş’ın muhtemel 11’i
Beşiktaş’ın Gençlerbirliği karşısında sahaya şu kadroyla çıkması bekleniyor:
Ersin Destanoğlu, Rıdvan Yılmaz, Felix Uduokhai, Agbadou, Murillo, Kristjan Asllani, Wilfred Ndidi, Olaitan, Orkun Kökçü, Vaclav Cerny, Oh Hyeon-gyu.

Maçın hakemi Yasin Kol
Saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi hakem Yasin Kol yönetecek. Beşiktaş, kritik deplasmandan üç puanla ayrılarak üst sıralar için iddiasını sürdürmek istiyor.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.