Sivasspor, Denizli deplasmanından 3 puanla döndü

Sivasspor maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi.
Sivasspor maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi.

Süper Lig'in 10. haftasında Sivasspor, deplasmanda Denizlispor'u Hakan Arslan ve Kone'nin golleriyle 2-0'lık skorla geçmeyi başardı. Bu skorla Sivasspor puanını 18'e yükselterek 2. sıraya yerleşti. Denizlispor ise 11 puanla 13. sırada kaldı.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Yukatel Denizlispor, sahasında ağırladığı Demir Grup Sivasspor'a Hakan Arslan ve Kone'nin golleriyle 2-0 mağlup oldu.

Hakan Arslan bu sezon ilk golünü kaydetti.
Hakan Arslan bu sezon ilk golünü kaydetti.

Ev sahibi ekip mücadeleye Stachowiak, Lopes, Mustafa, Oğuz, Bergdich, Murawski, Zeki, Olcay, Aissati, Barrow, Mehmet 11'i ile başladı. Cezası bulunan Cristian Sapunaru bu maçta forma giyemedi. Konuk ekip ise Samassa, Goiano, Aaron, Caner, Uğur, Hakan, Fatih, Mert Hakan, Erdoğan, Emre, Yatabare 11'i ile karşılaşmaya başladı.

İlk yarının son bölümünde 41. dakikada Sivasspor taç atışını çabuk kullandı. Ceza sahasında topla buluşan Yatabare dar açıdan geriye çevirdi. Mert Hakan'ın vuruşunda kaleci topu çelmeyi başarsa da seken topu Hakan Arslan tamamladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Rıza Çalımbay'ın öğrencileri devreye 1-0'lık üstünlükle girdi.

Sivasspor 10 maçta 18 puan topladı.
Sivasspor 10 maçta 18 puan topladı.

Denizlispor ikinci yarıda skoru eşitleyebilmek adına rakip alanda daha fazla tehlike yarattı ve pozisyonlara girdi fakat Sivasspor dikkatli davrandı.

90+1'de topu ceza sahası önüne kadar taşıyan Emre Kılınç, içerdeki Arouna Kone'ye pasını bıraktı. Kone, bekletmeden yaptığı vuruşla topu ağlarla buluşturdu ve karşılaşmanın sonucunu belirledi. Bu skorla Sivasspor puanını 18'e yükselterek 2. sıraya yerleşti. Denizlispor ise 11 puanla 13. sırada kaldı.