Sivasspor Valon Ethemi ve Feyzi Yıldırım'ın sözleşmesini uzattı
00:27, 18/07/2026, Cumartesi

Valon Ethemi
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, Valon Ethemi ve Feyzi Yıldırım ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzaladığını resmi sosyal medya hesabından açıkladı.
Gelecek sezon hazırlıklarını sürdüren Trendyol 1. Lig takımlarından Sivasspor, takımdaki iki futbolcusunun geleceğiyle ilgili bir karar aldı.
Sivasspor'un paylaşımı:
Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, 2025-2026 sezonunda formamızı başarıyla terleten Valon Ethemi ve Feyzi Yıldırım ile yeniden anlaşmaya varmıştır. Futbolcularımıza yeniden hoş geldiniz diyor, Sivasspor forması altında başarılarla dolu bir sezon diliyoruz." ifadelerine yer verildi.
Açıklamada, ayrıca sahada ortaya koydukları hırs, güç ve kararlılıkla Valon Ethemi ve Feyzi Yıldırım'ın kırmızı-beyazlı ekibe katkı sağlamayı sürdürecekleri vurgulandı.

Zpor
Erzurumspor FK, Ertuğrul Taşkıran'ı transfer etti
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.