Skrtel'in menajerinden veda gibi açıklama: Barcelona'ya mı gidiyor?

Martin Skrtel mücadelenin son düdüğünün ardından tribünlere gidiyor.
Martin Skrtel mücadelenin son düdüğünün ardından tribünlere gidiyor.

Fenerbahçe forması giyen Martin Skrtel için menajerinden veda gibi bir açıklama geldi. Slovak oyuncunun menajeri Karol Csonto, iyi bir teklif gelmesi halinde Skrtel'in Ocak ayından takımdan ayrılabileceğini itiraf etti. Csonto ayrıca Barcelona'dan teklif aldıklarını da ancak Martin Skrtel'in bu teklife sıcak bakmadığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe’de Martin Skrtel’in menajeri Karol Csonto, veda gibi açıklamalarda bulundu.

Oyuncusunun geleceğine ilişkin Slovak basınına konuşan Karol Csonto, doğru teklif gelmesi halinde Martin Skrtel’in takımdan ayrılacağını itiraf etti. Csonto ayrıca Fenerbahçe’den yeni sözleşme teklifi aldıklarının ve henüz karar vermediklerinin de altını çizdi.

  • Doğru takımdan teklif gelirse Ocak ayında ayrılabiliriz. Fenerbahçe yönetimi bize yeni bir kontrat teklif etti ama biz henüz karar vermedik. Skrtel'in İngiltere'ye geri dönüş ihtimali düşük gözüküyor.

Deneyimli savunmacının ismi Glasgow Rangers, West Ham United, Crystal Palace ve Southampton ile anılıyordu.

Karol Csonto ayrıca Barcelona'dan teklif aldıklarını da belirtti. Katalan ekibinin, Martin Skrtel ile yakından ilgilendiğini söyleyen Csonto, masaya oturduklarını ve rakamların dahi konuşulduğunu söyledi.

Csonto, "Barcelona ile görüştük ve rakamları dahi görüştü. Martin Skrtel, Barcelona'nın kadrosuna katmak istediği 4 stoperden biri. İddialar doğru. Martin Skrtel de kariyerine farklı bir şekilde devam etmek istiyor. Pek sıcak bakmıyor." şeklinde konuştu.

  • Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Martin Skrtel, sarı lacivertli formayla 103 resmi maça çıktı ve 7 gol, 3 asistlik performans sergiledi.