Fenerbahçe'den Amrabat kararı: İstediği bonservis bedeli belli oldu

Sezon başında Real Betis'e kiralanan Sofyan Amrabat'ın performansı İspanyolları mest etti. Ancak Fenerbahçe'nin talep ettiği bonservis bedeli transferi çıkmaza soktu.
Fenerbahçe'nin sezon başında Real Betis'e kiralık olarak gönderdiği ve İspanya'da sergilediği futbolla adından sıkça söz ettiren Sofyan Amrabat için sıcak bir gelişme yaşandı.

Ficherio'nun haberine göre, Real Betis teknik heyetinin tam not verdiği Faslı oyuncu için sarı-lacivertli kulüp kapıyı açtı.

Sarı-lacivertli yönetimin, performansıyla piyasasını yükselten Amrabat için 12 ila 15 milyon euro arasında bir bonservis bedeli talep ettiği iddia edildi. Özellikle Dünya Kupası'ndaki çıkışıyla değerini koruyan yıldız oyuncu için belirlenen bu rakam, İspanyol ekibini düşündürmeye başladı.
Real Betis yönetiminin, mali dengeleri bozmamak adına bu meblağı yüksek bulduğu ve pazarlıklarda geri adım atabileceği ifade ediliyor.

Reklam
Eski dost gündemde
Amrabat transferinde yaşanan bu mali pürüzler, Real Betis'i alternatif isimlere yöneltti. İspanyol ekibinin, Amrabat’ın transferi gerçekleşmemesi durumunda eski oyuncusu Guido Rodriguez’i listesine aldığı öğrenildi.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.