Sosyal medyada yapılmış en ilginç 10 transfer duyurusu

​Sosyal medyada yapılmış en ilginç 10 transfer duyurusu
​Sosyal medyada yapılmış en ilginç 10 transfer duyurusu

İngiliz The Sun Gazetesi en son Alexis Sanchez'in Manchester United'a transferinin Twitter üzerinden piyanolu duyurusundan yola çıkarak, son zamanlarda Twitter'dan yapılmış en ilginç 10 transfer duyurusunu seçti. Gazete, hazırladığı listede Türkiye'den de bir transfer duyurusunu listesine aldı.

Sosyal medyanın hayatımıza girmesi ile yaşamın her alanına nüfuz etmesi bir oldu. Tabii ki bundan futbol dünyası da etkilendi. Dünyada sosyal medya hesabı bulunmayan futbol takımı kalmazken, taraftar kitleleri ile her an iletişim kurma fırsatı sağlayan bu imkanı, iyi yönetemeyen kulüplerin krizle burun buruna gelmesi kaçınılmaz bir hale geldi.

Futbol takımlarının sosyal medyayı etkin kullanmaya başlamasıyla birlikte ortaya renkli görüntüler çıkmaya başladı. Dünyada bunun en son örneği, Manchester United'ın Alexis Sanchez'in transferini duyuruşu olurken, ülkemizde ise bu konuda en önemli atılımı yapan kulüp, 'Come to Beşiktaş' akımı ile Beşiktaş oldu.

İngiliz The Sun Gazetesi, futbol takımlarının sosyal medyada bu denli etkili olmasının ardından Twitter'da yapılan en ilginç 10 transfer duyurusunu derledi. İngilizler tarafından hazırlanan listede bir de Türk takımı yer aldı.

İşte, sosyal medyada yapılan en ilginç 10 transfer duyurusu;