Taraftar yuhaladı, Tudor oyundan çıkardı!

Galatasaray taraftarı, Latovlevici'yi yuhaladı​
Galatasaray taraftarı, Latovlevici'yi yuhaladı​

Geldiği günden bu yana beklentilerin uzağında kalan Latovlevici, Aytemiz Alanyaspor maçında tüm kredisini tüketti. Yoğun şekilde ıslıklanan ve yuhalanan Latovlevici, Igor Tudor tarafından oyundan alındı.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında oynanan Galatasaray – Aytemiz Alanyaspor maçında tribünlerden beklemedik bir protesto geldi.

Sezon başında Kardemir Karabükspor’dan transfer edilen ve geldiği günden bu yana kapasitesi sorgulanan Latovlevici, Aytemiz Alanyaspor karşısında yine beklentileri karşılayamayınca sarı kırmızılı tribünlerin protestosuna maruz kaldı. Galatasaray taraftarı, top ayağına her geldiğinde 31 yaşındaki oyuncuyu ıslıkladı ve yuhaladı.

Latovlevici'nin oyundan çıktığı an.
Latovlevici'nin oyundan çıktığı an.

5-1 kaybedilen Başakşehir maçındaki etkisiz görüntüsünden sonra Aytemiz Alanyaspor maçına ilk 11’de başlaması dahi eleştirilen Latovlevici, böylece ilk kez somut olarak tribünler tarafından protesto edilmiş oldu.

Öte yandan, Latovleci'yi hedef alan bu protesto tribünleri de ikiye böldü. Bir grup taraftar Latovleci'yi ıslıklarken, bir diğer grup ise Latovleci'yi ıslıklayan taraftarlara aynı yöntemle tepki gösterdi.

Latovlevici, Igor Tudor'un Kardemir Karabükspor döneminden eski öğrencisi.
Latovlevici, Igor Tudor'un Kardemir Karabükspor döneminden eski öğrencisi.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, tribünlerin tepkisinin giderek artmasından sonra Latovlevici'yi oyundan aldı ve yerine Linnes'i dahil etti.