Tiago Djalo sakatlandı mı? Tiago Djalo sakatlık durumu son dakika: Tiago Djaloe Beşiktaş-Midtjylland 2. maçında oynayacak mı?

22:50, 23/07/2026, Perşembe
CategoryZpor
Zpor
Tiago Djalo sakatlandı mı? Tiago Djalo sakatlık durumu son dakika: Tiago Djaloe Beşiktaş-Midtjylland 2. maçında oynayacak mı?

Tiago Djalo sakatlandı mı? sorusuna cevap aranıyor. UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme maçında Midtjylland'ı evinde ağrılayan Beşiktaş, karşılaşmanın 26. dakikasında Orkun Kökçü'nün golüyle 1-0 öne geçti. Maçın ikinci yarısında Beşiktaş, 5 değişiklik hakkını da kullandı. Peki, Tiago Djalo sakatlandı mı? Tiago Djalo sakatlık durumu son dakika: Tiago Djaloe Beşiktaş-Midtjylland 2. maçında oynayacak mı?

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme maçında Beşiktaş, evinde Danimarkalı rakibini evinde ağırlıyor. Maçın ilk yarısında Orkun Kökçü'nün golüyle 1-0 öne geçen siyah-beyazlılarda ikinci yarının sonlarına doğru beş değişiklik hakkı kullanıldı. Peki, Tiago Djalo sakatlandı mı? Tiago Djalo sakatlık durumu son dakika: Tiago Djaloe Beşiktaş-Midtjylland 2. maçında oynayacak mı?

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme maçında Beşiktaş, evinde Danimarkalı rakibini evinde ağırlıyor. Maçın ilk yarısında Orkun Kökçü'nün golüyle 1-0 öne geçen siyah-beyazlılarda ikinci yarının sonlarına doğru beş değişiklik hakkı kullanıldı. Peki, Tiago Djalo sakatlandı mı? Tiago Djalo sakatlık durumu son dakika: Tiago Djaloe Beşiktaş-Midtjylland 2. maçında oynayacak mı?

Beşiktaş-Midtjylland maçında Tiago Djalo sakatlandı mı?

Karşılaşmanın 78. dakikasında sakatlanan Tiago Djalo'nın yerine Agbadou oyuna dahil oldu.

Beşiktaş-Midtjylland maçında Tiago Djalo sakatlandı mı? Karşılaşmanın 78. dakikasında sakatlanan Tiago Djalo'nın yerine Agbadou oyuna dahil oldu.

Tiago Djalo Beşiktaş-Midtjylland 2. maçında oynayacak mı?

Maçın 78. dakikasında oyundan çıkan Djalo'nun sakatlık durumu henüz bilinmiyor. Maçın ardından yapılan tetkikler sonrasında Djalo'nun Beşiktaş-Midtjylland 2. maçında oynayıp oynamyacağı netleşecek.

Tiago Djalo Beşiktaş-Midtjylland 2. maçında oynayacak mı?Maçın 78. dakikasında oyundan çıkan Djalo'nun sakatlık durumu henüz bilinmiyor. Maçın ardından yapılan tetkikler sonrasında Djalo'nun Beşiktaş-Midtjylland 2. maçında oynayıp oynamyacağı netleşecek.
Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
GZT
GZT Haberin Sosyal Hali.

Gündemi en anlaşılır, en hızlı ve en görsel haliyle takip etmeye hazır mısınız? GZT özel video içerikleri, nitelikli infografikleri ve fark yaratan yayıncılık anlayışıyla size sıradan haber sitelerinin ötesinde bir deneyim sunuyor. Politikadan kültüre, teknolojiden spora kadar hayatın her alanına dokunan içeriklerle, doğru bilgiye keyifli bir arayüzle ulaşın. Dijital yayıncılığın yeni yüzü GZT ile dünyaya farklı bir pencereden bakın.

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

GZT dünyası her an yanınızda! GZT mobil uygulaması ile son dakika gelişmelerine ve özel içeriklere anında erişin. Sadece haber okumayın; izleyin, keşfedin ve paylaşın. iOS, Android ve Huawei cihazlarınıza kolayca indirebileceğiniz uygulamamızla gündemi cebinize sığdırın. Şimdi indirin, haberdar olmanın en keyifli halini kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mahallesi Fetih Caddesi No:6 Dk:1 Topkapı, Zeytinburnu / İstanbul[email protected](0 212) 612 29 30

Albayrak Medya Siteleri
YASAL UYARI

YASAL UYARI BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BIST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026