Trabzonspor-Galatasaray maçına Galatasaraylı hakem atandı
14:17, 12/05/2025, PazartesiG: Güncelleme: 14:24, 12/05/2025, Pazartesi

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray ile Trabzonspor, Gaziantep'te karşı karşıya gelecek. Kritik mücadelenin hakemi Cihan Aydın olarak açıklandı. Cihan Aydın'ın geçmişteki bir MHK seminerine katıldığı kullanıcı adı yeniden akıllara gelirken hakemin Galatasaraylı olduğu söylentisi eleştirilerin de odağı oldu.
Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray ile Trabzonspor, 14 Mayıs Çarşamba günü Gaziantep Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Büyük final öncesi, Merkez Hakem Kurulu karşılaşmanın hakemini duyurdu.

TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre derbiyi Cihan Aydın yönetecek.

Bu atama özellikle sosyal medyada ciddi bir tartışmayı alevlendirdi.

Cihan Aydın'ın Galatasaraylı olduğunu öne süren bazı futbolseverler, atamayı yanlış buldu ve çeşitli eleştirilerde bulundular.

Cihan Aydın, 27-29 Ocak 2022 tarihleri arasında düzenlenen MHK seminerine, "EN BÜYÜK GS MİRA AYDIN" takma adıyla bağlanmıştı. Mira Aydın'ın Cihan Aydın'ın kızı olduğu iddia edilmişti.

Cihan Aydın bu sezon Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde görev almış. Bu atama öncesi de aynı konu gündeme gelerek tartışmalara yol açmıştı.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.