Trabzonspor'dan iki yerli takviyesi: Anlaşma sağlandı
00:43, 06/06/2026, CumartesiG: Güncelleme: 00:56, 06/06/2026, Cumartesi

Fatih Tekke
Yaz transfer dönemi çalışmalarına hızlı bir giriş yapan Süper Lig devi Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bordo-mavililer, kariyerine ülkemizde devam eden iki futbolcuyla anlaşmaya vardı.
Yeni sezon öncesi kadrosunu takviye yapmaya devam eden Trabzonspor, transfer çalışmalarında gaza bastı. Bordo-mavililer, iki yeni isimle daha anlaşma sağladı.

Samet Akaydin
Samet Akaydin ve Melih Kabasakal'da mutlu sona yakın
HT Spor'un haberine göre Trabzonspor, savunma ve orta saha hattını güçlendirmek için yürüttüğü çalışmalarda önemli bir aşamaya geldi. Bordo-mavililerin, Çaykur Rizespor forması giyen Samet Akaydin ile Gaziantep FK'nın tecrübeli oyuncusu Melih Kabasakal ile prensip anlaşmasına vardığı belirtildi.

Mithat Pala
Mithat Pala da gündemde
Trabzonspor'un transfer listesinde yer alan bir diğer isim ise Çaykur Rizespor'un genç oyuncusu Mithat Pala oldu. Bordo-mavili yönetimin, başarılı futbolcunun transferini tamamlamak için temaslarını sürdürdüğü ve görüşmelerde ilerleme kaydettiği öğrenildi.

Dünya Kupası
Arda Güler, Venezuela maçı öncesi Dünya Kupası hedefini açıkladı!
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.