Türk futbolundan anlamlı mesajlar geldi: TFF ve kulüplerden anma mesajı
11:25, 06/02/2026, Cuma

Süper Lig Ekipleri
Türkiye Futbol Federasyonu ve spor kulüpleri, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için anma mesajı yayımladı.
Türkiye Futbol Federasyonu ile Süper Lig kulüpleri, 6 Şubat 2023’te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümünde yayımladıkları mesajlarla hayatını kaybeden vatandaşları andı.
Federasyondan ortak acıyı hatırlatan mesaj
Türkiye Futbol Federasyonu, resmi internet sitesinden yayımladığı açıklamada deprem felaketinin üçüncü yıl dönümüne dikkat çekti. Açıklamada,
"6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ilimizde yıkıcı izler bırakarak ülkemizi yasa boğan deprem felaketinin 3. yıl dönümünde, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet; kederli ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz."
ifadelerine yer verildi.
Beşiktaş’tan unutmadık vurgusu
Beşiktaş Kulübü, paylaşımında depremde yaşamını yitirenleri unutmadıklarının altını çizdi. Siyah-beyazlı kulübün mesajında,
"Unutmadık. Unutmayacağız. 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde yitirdiğimiz canlarımızı rahmetle anıyoruz. Bu tarifsiz acıların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz."
sözleri kullanıldı.
Fenerbahçe’den sabır ve başsağlığı mesajı
Fenerbahçe Kulübü de yayımladığı açıklamada, depremde hayatını kaybeden vatandaşları andı. Sarı-lacivertlilerin mesajında,
"6 Şubat deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmet ve özlemle anıyor; yakınlarına ve tüm ülkemize sabır ve başsağlığı diliyoruz. Unutmadık, unutmayacağız."
ifadeleri yer aldı.
Galatasaray’dan dayanışma vurgusu
Galatasaray Kulübü, anma mesajında acının hâlâ taze olduğuna dikkat çekti. Sarı-kırmızılı kulübün açıklamasında,
"Yüreklerimizin yandığı gecenin üzerinden tam üç yıl geçti… 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sonsuz sabır diliyoruz. Galatasaray camiası olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz."
denildi.
Trabzonspor’un mesajı
Trabzonspor Kulübü ise yayımladığı paylaşımda hem anma hem de dayanışma mesajı verdi. Bordo-mavililerin açıklamasında,
"6 Şubat 2023'te meydana gelen ve ülkemizi derin bir yasa sürükleyen depremin yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor; ailelerine ve yakınlarına sabır diliyoruz. Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, benzer acıların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz."
ifadelerine yer verildi.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.