Türk Milli Kungfu Takımı Dünya Şampiyonu oldu: Kaptan Akyüz kürsüde Filistin vurgusu yaptı
19:09, 19/10/2025, PazarG: Güncelleme: 19:14, 19/10/2025, Pazar

Türk Milli Kungfu Takımı Dünya Şampiyonu oldu: Kaptan Akyüz kürsüde Filistin vurgusu yaptı
Çin’de düzenlenen 10. Dünya Kungfu Şampiyonası’nda Türk Milli Kungfu Takımı şampiyon oldu. Takım kaptanı Necmettin Erbakan Akyüz, “Bizim ellerimiz temiz” mesajı verdi ve Filistin başta olmak üzere katledilen Müslümanları andı.
Türk Milli Kungfu Takımı, Çin’de düzenlenen 10. Dünya Kungfu Şampiyonası’nda takım halinde şampiyon oldu.

"Bizim ellerimiz temiz"
Takım kaptanı Necmettin Erbakan Akyüz, bayrak açmanın yasak olduğu seremonide beyaza boyadığı ellerini havaya kaldırarak “Bizim ellerimiz temiz” mesajı verdi ve Filistin başta olmak üzere katledilen Müslümanları andı.
Takım kaptanı Necmettin Erbakan Akyüz sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu:
- “10. Dünya Kungfu Şampiyonası’nda Allah nasip etti ne kadar bazı lobiler diğer kategorilerde uğraştıkları gibi uğraşıp bize hakkımızı vermek istemese de söke söke çok şükür ki Milli Takım olarak Şampiyon olduk, normalde madalya seremonisinde serbest olan bayrak açmak, bu yarışmada bütün ülkelere kendi bayrakları dahil açılması yasaklandı, ayrıca seremoni öncesinde herkes “dini, ırki ve politik hiçbir sembol gösterilmeyecek, eylem yapılmayacak” şeklinde uyarıldı. Elbette ki şaşırmadım, derin kontroller yapıldığından ve bütün takımımızın emeklerinin ortada olması nedeniyle, kürsüye takım kaptanı olarak bayraksız çıktım, lakin kimilerinin aksine temiz kalmış, kana bulanmamış ellerimi de benden alamazlardı. Belki de bütün yarışmadaki herkesten daha yetenekli olup bu yarışmaya uğradığı soykırım sonucu hayatını kaybettiği için gelemeyen ya da izleyemeyen, zalimlerin namlusunun karşısında “bembeyaz”tertemiz elleriyle dikilen Filistinli mazlumların elleridir benim ellerim. Uluslararası sularda hiçbir hukuku tanımadan kanlı elleriyle vicdan sahiplerine müdahale eden te*ör ör*ütü it*aile karşı temiz elleriyle yola çıkan Sumud Filosundaki onurlu insanların elleridir benim ellerim. Irak’da, Afganistan’da, Filistin’de ve dünyanın neredeyse her yerinde eli kanlanmış dünyanın sözde özgürlükçü ve demokrasi ülkeleri Gazze üstünde sanki hak sahibiymiş gibi pazarlık yapmaya çalışıyor, tarihin en şerefli milleti Peygamber Efendimiz’in (S.A.V) övgüsüne mazhar olmuş Sultan Fatih’in torunları olarak zalimlerin sonu da bizlerin elinden olacak, temiz olan ellerimiz yine temiz kalacak, keza kansızların ecelinden el kirlenmez!”
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.