Türk Telekom'da tartışmalı penaltı

Galatasaray forması giyen futbolcular, Manzano'ya itiraz ediyor.
Galatasaray forması giyen futbolcular, Manzano'ya itiraz ediyor.

İspanyol olmasına rağmen Portekiz ekibi Benfica'nın Galatasaray ile oynadığı maça atanan Jesus Gil Mazano, ilk yarıda sarı kırmızılı takım lehine çaldığı penaltıyla maçın önüne geçti.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda temsilcimiz Galatasaray ile Portekiz ekibi Benfica karşı karşıya geldi. Türk Telekom Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısına Benfica lehine verilen penaltı damga vurdu.

Portekiz temsilcisinin 26. dakikada gelişen atağında, sol kanattan sarı kırmızılı ekibin ceza sahasının içine kesilen topu Marcao göğsüyle uzaklaştırdı ancak müsabakanın İspanyol hakemi Jesús Gil Manzano penaltı noktasını gösterdi.

USTA İSİMLER NE DEDİ?

Yayıncı kuruluş yorumcusu Reha Kapsal, söz konusu penaltı kararı için ucuz yakıştırmasını yaptı. Kapsal, “Bu seviyede bu kadar ucuz bir penaltının çalınmaması gerekir.” ifadelerini kullandı.

  • Gazeteci İbrahim Seten de Reha Kapsal ile aynı görüşü paylaştı ve pozisyonun penaltı olmadığını söyledi. Seten, "Avrupalı hakemler de Galatasaray’ı sevmiyor... Penaltıyla alakası yok" şeklinde konuştu.
Bu gönderiyi Instagram'da gör

🎩 Top rakipteyken bile çalım atan adam: Ronaldinho.

gzt Spor (@gztspor)'in paylaştığı bir gönderi ()