Türkiye-Hırvatistan maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

​Türkiye-Hırvatistan maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?
​Türkiye-Hırvatistan maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde A Milli Takımımız Hırvatistanla karşılaşacak. Peki, Türkiye-Hırvatistan maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta? Mücadele şifresiz mi yayınlanacak?

2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 11 puanlı A Milli Takımımız, Hırvatistan ile karşılaşacak. Hırvatistan karşısında A Milli Takım kariyerinde kendi sahamızdaki ilk karşılaşmasına çıkacak olan Lucescu, Türkiye'deki ilk karşılaşmasından galibiyetle ayrılmak istiyor. Geçen yıl kullanıma açılan statta daha önce yapılan özel maçta A Milli Takım, Moldova'yı 3-1 yenmişti. Hırvatistan karşılaşması ise Türkiye'nin bu stattaki ilk resmi maçı olacak.

Türkiye-Hırvatistan maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

5 Eylül Salı saat 21:45'de başlayacak mücadele TV8'den canlı olarak ekranlara gelecek. A Milli Takımımızın, 5 Eylül 2017 Salı günü Hırvatistan ile Eskişehir'de oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu karşılaşmasını, Macaristan Futbol Federasyonundan Viktor Kassai yönetecek. Eskişehir Yeni Stadyumunda 21.45'te başlayacak müsabakada Kassai'nin yardımcılıklarını Vencel Toth ve György Ring yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Adam Farkas olacak.

MAÇ BİLETLERİ TÜKENDİ

A Milli Futbol Takımı'nın, Hırvatistan ile 5 Eylül Salı günü oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası grup eleme maçının biletleri tükendi. Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Eskişehir Yeni Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maçın biletlerinin tamamı satıldı. Açıklamada, ayrıca taraftarlara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür edildi.

Muhtemel 11'ler:

Türkiye:

Volkan Babacan, Caner Erkin, Şener Özbayraklı, Ömer Toprak, Mehmet Topal, Caner Erkin, Emre Belözoğlu, Nuri Şahin, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder, Burak Yılmaz

Hırvatistan:

Subasic, Vida, Lovren, Vrsaljko, Pivaric, Modric, Rakitic, Perisic, Kovacic, Brozovic, Mandzukic