UEFA açıkladı: Galatasaray’dan iki yıldız haftanın 11’inde
19:34, 19/02/2026, Perşembe

Galatasaray'dan 2 futbolcu haftanın 11'ine seçildi
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu sonrası haftanın en iyi 11’i duyuruldu. Galatasaray’ın 5-2 kazandığı Juventus maçının ardından iki sarı-kırmızılı futbolcu listeye girdi.
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu play-off karşılaşmalarının tamamlanmasının ardından haftanın en iyi performans gösteren oyuncuları açıklandı. Galatasaray’ın Juventus karşısında aldığı 5-2’lik galibiyet, haftanın 11’ine de yansıdı.
Sarı-kırmızılı ekibin orta sahadaki etkili ismi Gabriel Sara ile savunmada görev yapan Davinson Sánchez, UEFA tarafından haftanın en iyi 11’i arasında gösterildi. İki oyuncu da performanslarıyla Avrupa genelinde öne çıkan isimler arasında yer aldı.
UEFA’nın açıkladığı haftanın 11’i şu isimlerden oluştu:
Gregor Kobel, Julian Ryerson, Davinson Sánchez, Dan Burn, Álex Grimaldo, Arsen Zakharyan (Tzous), Aurélien Tchouaméni, Gabriel Sara, Desiré Doué, William Høgh ve Anthony Gordon.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.