UEFA'dan unutulmayacak Şenol Güneş gafı!

UEFA Şenol Güneş'i tanımadı.
UEFA Şenol Güneş'i tanımadı.

UEFA sosyal medya hesabından paylaştığı hikayede, Carlo Ancelotti, Rafael Benitez ve Diego Smieone'nin toplantıya geldikleri fotoğrafı yayınladı. UEFA bu isimlerin yanına Şenol Güneş'i de etiketledi fakat o isim siyah beyazlıların teknik direktörü değildi.

UEFA, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'i Elit Antrenörler seminerine davet etti ancak yaptığı büyük gafla siyah beyazlı taraftarları hayli kızdırdı. İsviçre'nin Nyon kentinde yapılan buluşmada deneyimli teknik adam, bir başka kulübün yöneticisi ile karıştırıldı.

Resmi instagram hesabından bir hikaye paylaşan UEFA, Carlo Ancelotti, Rafael Benitez ve Diego Simeone'nin toplantıya geldikleri karenin fotoğrafını yayınladı.

Fotoğrafa Şenol Güneş’i de etiketleyerek gösterdi ama ne var ki o kişi siyah beyazlıların çalıştırıcısı değildi. UEFA hesabında Beşiktaş diye etiketlenen kişinin Napoli Kulübü yöneticisi Nicola Lombardo olduğu ortaya çıktı. İtalyan idarecinin, mavi beyazlıların antrenörü Ancelotti'ye eşlik etmek üzere binaya geldiği ortaya çıktı.

İtalya’da da UEFA’nın bu hatası gündeme otururken, gelişmeyle ilgili olarak 'UEFA gaf yaptı' şeklinde yorumlar yapıldı.