Ünal Karaman'dan Jose Sosa'ya yakın takip

Yeni Şafak, Ersin Çelik
16:27, 18/07/2018, ÇarşambaG: Güncelleme: 18:21, 18/07/2018, Çarşamba
CategoryZpor
IHA
Ünal Karaman'dan Jose Sosa'ya yakın takip
Jose Sosa

Trabzonspor'un Arjantinli 10 numarası Jose Sosa iki haftalık tedavi sürecinin ardından takımla birlikte çalışmalara başladı. Sakatlık riski bulunan oyuncular ve özellikle Jose Sosa ile yakından ilgilenen Ünal Karaman

Trabzonspor’un kanat oyuncusu Kamil Ahmet Çörekçi ve 10 numarası Jose Sosa takımla birlikte çalışmalara başladı. Kamp süresi boyuncu bireysel çalışmalar yapan iki oyuncunun bugün gerçekleştirilen antrenmanda takımla birlikte çalışmalara başlaması teknik heyeti sevindirdi.


Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’da sürdüren Trabzonspor, kampta 18 gününü tamamladı. Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan çalışmaya ameliyat olan Burak Yılmaz, tedavisi süren Castillo ile birlikte milli takım kampında bulunan Abdulkadir Ömür yer almadı. Lokomotiva Zagreb ile oynanan maçta forma giyen oyuncular koşunun ardından çalışmayı tamamlarken diğer oyuncular ise taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

JOSE SOSA'YA ÖZEL İLGİ

Trabzonspor’da iki haftalık tedavi sürecinin ardından takımla çalışmalara başlayan Sosa yakından takip ediliyor. Sosa’nın sağlık durumuyla ilgili olarak sürekli bilgiler alan Teknik Direktör Ünal Karaman, Sosa ve sakatlık riski bulunan oyuncuların en ufak bir ağrı hissetmeleri durumunda dahi kendilerini riske etmemelerini istiyor.


Kampa sıkıntılı başlayan Arjantinli oyuncunun takımla birlikte çalışmalara başlamasına rağmen Teknik Direktör Ünal Karaman, herhangi bir sakatlık riski ile karşı karşıya kalmaması için Sosa’yı iki hazırlık maçında da kullanmadı.

KAMİL AHMET ÇÖREKÇİ 90 GÜN SONRA GERİ

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz sezon Trabzonspor’un, Sivasspor ile oynadığı maçın 41. dakikasında sakatlanan oyuncu, 90 gün sonra takımla birlikte çalışmalara başladı.


Kamp süresi boyunca bireysel çalışmalara ağırlık veren oyuncu kampın 18. gününde takımla ilk antrenmanına çıktı. Teknik Direktör Ünal Karaman, oyuncusunu taktik çalışmasında denerken, durumunu ise yakından takip etti.


  • Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını yarın sabah basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.
Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
GZT
GZT Haberin Sosyal Hali.

Gündemi en anlaşılır, en hızlı ve en görsel haliyle takip etmeye hazır mısınız? GZT özel video içerikleri, nitelikli infografikleri ve fark yaratan yayıncılık anlayışıyla size sıradan haber sitelerinin ötesinde bir deneyim sunuyor. Politikadan kültüre, teknolojiden spora kadar hayatın her alanına dokunan içeriklerle, doğru bilgiye keyifli bir arayüzle ulaşın. Dijital yayıncılığın yeni yüzü GZT ile dünyaya farklı bir pencereden bakın.

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

GZT dünyası her an yanınızda! GZT mobil uygulaması ile son dakika gelişmelerine ve özel içeriklere anında erişin. Sadece haber okumayın; izleyin, keşfedin ve paylaşın. iOS, Android ve Huawei cihazlarınıza kolayca indirebileceğiniz uygulamamızla gündemi cebinize sığdırın. Şimdi indirin, haberdar olmanın en keyifli halini kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mahallesi Fetih Caddesi No:6 Dk:1 Topkapı, Zeytinburnu / İstanbul[email protected](0 212) 612 29 30

Albayrak Medya Siteleri
YASAL UYARI

YASAL UYARI BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BIST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026