Ünlülerin Dünya Kupası favorileri: Hangi ünlü hangi ülkeyi destekliyor?

2026 FIFA Dünya Kupası heyecanının başlamasıyla birlikte dünyaca ünlü isimler sosyal medya paylaşımları ve röportajlar ile favorilerini duyurmaya başladı. Pop yıldızları, aktörler, internet fenomenleri ve efsane eski sporcuların favorilerini sizin için derledik...
Meksika, Kanada ve ABD'nin ev sahipliğinde düzenlenen FIFA 2026 Dünya Kupası heyecanı başladı. Ev sahipleri ilk maçlarını tamamlarken, grubumuzda yer alan ABD performansı ile dikkat çekti. Heyecan dolu turnuva öncesı ve sırasında birçok ünlü isim favorilerini açıklamaya başladı. İşte o liste...

Formula 1'in başarılı pilotlarından George Russell, İngiliz futbolunun efsane golcülerinden Wayne Rooney, İngiliz futbolunun unutulmaz isimlerinden yorumcu Alan Shearer, Deneyimli forvet Olivier Giroud, Brezilyalı pop yıldızı Anitta ve Amerikalı yıldız Katy Perry gibi isimler tahminlerde bulundu.

İngiltere'yi favori gören ünlüler
George Russell (F1 Pilotu): Sosyal medya kanallarına verdiği demeçte kupanın bu kez İngiltere'ye geleceğine inandığını belirtti.
KSI (Girişimci / YouTuber): Sosyal medya paylaşımlarında ve turnuva tahminlerinde İngiltere'yi zirveye koydu.
Wayne Rooney (Eski Futbolcu): Turnuva tahmininde İngiltere'yi şampiyonluk koltuğuna oturttu.
Danny Aarons (Fenomen / Yayıncı): Takipçileriyle paylaştığı tahmin tablosunda İngiltere'yi favori gösterdi.
Wendell Carter Jr. (NBA Oyuncusu): Amerikalı basketbolcu, bu turnuvada İngiltere'nin şampiyon olacağını öngörüyor.

Fransa'yı favori gören ünlüler
Alan Shearer (Eski Futbolcu / Yorumcu): Katıldığı yayında Fransa'nın takım içi uyumuna ve hücum hattının "korkutucu derecede iyi" oluşuna vurgu yaparak favorisini Fransa olarak ilan etti.
Olivier Giroud (Futbolcu): Kendi ülkesinin turnuvayı kazanacağına dair tam inancını paylaştı.
Chris Sutton (Eski Futbolcu): Turnuva öncesi yaptığı değerlendirmede Fransa'nın durdurulamaz bir hücum gücü olduğunu belirterek şampiyonluk adayı yaptı.

Brezilya ve İspanya'yı favori görenler
Cafu (Brezilyalı eski futbolcu): Sambacıların efsane kaptanı, sosyal medya tahminlerinde Brezilya'nın rekor tazeleyerek 6. kez kupayı kaldıracağını iddia etti.
Gabriel Martinelli (Futbolcu): Sosyal medya etkileşimlerinde ülkesi Brezilya'yı turnuvanın en büyüğü olarak gördüğünü belirtti.
Micah Richards (Eski futbolcu / TV yüzü): İspanya'nın topa sahip olma oyununu överek turnuva tahminlerinde matadorları bir adım önde gördüğünü açıkladı.
Anitta (Brezilyalı pop yıldızı): ABD'deki açılış seremonisinde sahne alan şarkıcı, sosyal medyadaki vatansever paylaşımlarıyla Brezilya'nın şampiyonluğunu destekliyor.

ABD'yi favori görenler
Katy Perry: Açılış gününde stadyumu adeta ateşe veren yıldız, sosyal medya hikayelerinde ABD forması ve bayraklarıyla paylaşımlar yaparak net bir şekilde tarafını seçti.
Future (Rapçi): Seremonide yer alan sanatçı, ABD'nin turnuvada bu kez tarih yazarak çok uzaklara gideceğine inandığını belirtti.

Burna Boy & Rema (Nijeryalı Yıldızlar): Turnuva albümünde ve açılış şovlarında yer alan Nijeryalı sanatçılar, kupada sürpriz olarak Afrika ülkelerinin (özellikle Güney Afrika ve Fas) çok büyük işler yapacağını öngörüyor.
LISA (BLACKPINK / K-Pop): Nike'ın turnuva reklam yüzlerinden biri olan ve açılışta "Goals" şarkısını söyleyen Taylandlı yıldız, İspanya ve Brezilya gibi estetik futbol oynayan devleri izlemekten keyif aldığını belirtti.


Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.