Yeni transfer olmuştu, geldiği gibi gidiyor!

Süper Lig'de sezonun sonuna yaklaşılırken yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da gelecek isimler kadar gidecek isimler de şekillenmeye başladı
Galatasaray, Cuesta için 5 milyon euro bonservis ücreti belirledi. Bu transferden kulüp, yarım sezonda en az 3 milyon euro zarar etmiş olacak. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Kasımpaşa maçının son anlarında penaltıya neden olan Cuesta’ya sert tepki göstermişti.

Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adayı olarak yoluna devam eden Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına da hız kesmeden devam ediyor. Sarı-kırmızılılar'da eksik mevkilere takviyelerin yanı sıra bazı isimlerle de yolların ayrılması planlanırken takımdan ayrılacak ilk isim ve kulübün kasasına girecek rakam netleşti.

7 MAÇ KAZANIRSA ŞAMPİYON
Galatasaray, ligin 28. haftasında Antalyaspor’u 4-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Fenerbahçe’nin Samsunspor ile 0-0 berabere kalmasıyla, sarı-kırmızılılar zirvedeki farkı maç fazlasıyla 9 puana çıkardı. Kalan maçlardan 7’sini kazanması halinde Galatasaray, diğer sonuçlara bakmaksızın şampiyonluğunu garantileyecek.
Reklam

GELDİĞİ GİBİ GİDİYOR
Devre arasında 8 milyon euro karşılığında transfer edilen Carlos Cuesta, Galatasaray’dan ayrılma kararı aldı. Kolombiyalı oyuncuyla sezon sonunda vedalaşılacak.

ZARARLA SATILACAK
Galatasaray, Cuesta için 5 milyon euro bonservis ücreti belirledi. Bu transferden kulüp, yarım sezonda en az 3 milyon euro zarar etmiş olacak. Sarı-kırmızılı taraftarlar, Kasımpaşa maçının son anlarında penaltıya neden olan Cuesta’ya sert tepki göstermişti.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.