Zafer Algöz'den Burak Yılmaz tepkisi

Zafer Algöz'ün Beşiktaş Dergisi'ne verdiği pozlardan biri.
Zafer Algöz'ün Beşiktaş Dergisi'ne verdiği pozlardan biri.

Sosyal medyada Beşiktaş taraftarlığıyla tanınan sanatçı Zafer Algöz, Burak Yılmaz'ın olası bir Beşiktaş transferine tepki gösterdi. Algöz, deneyimli golcünün Beşiktaş forması giymesi durumunda sevdasını kalbine gömeceğini dile getirdi.

Beşiktaşlı kimliğiyle bilinen ünlü sanatçı Zafer Algöz, Burak Yılmaz’ın Beşiktaş’a gerçekleşmesi muhtemel transferine ilişkin sosyal medya üzerinden sert açıklamalarda bulundu.

Burak Yılmaz’ın Beşiktaş’a olası transferi durumunda sevdasını kalbine gömeceğini belirten usta sanatçı, gündemi en çok meşgul eden bu transfere sert tepki göstermiş oldu. Zafer Algöz, Burak Yılmaz’ın gelmesi halinde takımdan gidene kadar protesto içerisinde bulunacağının sinyallerini verdi.


  • Sırtımda Beşiktaş forması varken yalan söyleyemem" diyen Vedat Okyar gibi Beşiktaşlıyım. Burak Yılmaz gelirse... O gidinceye kadar sevdamı kalbime gömerim dedim ve sözümün arkasındayım.

Zafer Algöz’ün bu sözleri birçok Beşiktaş taraftarı tarafından beğenildi. Mesajı binlerce beğeni alan Zafer Algöz, Burak Yılmaz transferine sıcak bakmayan siyah beyazlı taraftarların adeta sesi oldu.