Samsung Galaxy Note 8 cephesinde yeni gelişme: Sonunda prototip de göründü

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Güney Koreli Samsung'un yakında tanıtması beklenen yeni akıllı telefonu Galaxy Note 8'in detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak telefonun prototipi de görüntülendi. Detaylar haberimizde...

Mart sonundaki özel etkinlikle tanıtılan Galaxy S8'in ardından gözler aylar öncesinden Galaxy Note 8'e çevrildi. Şu ana kadar Galaxy Note serisinin en yeni üyesine ilişkin hem teknik hem de tasarım anlamında birçok farklı bilgi ortaya çıktı. Performanstestleri ve fizikselayrıntılardan sonra telefon son olarak net bir şekilde bir kez daha görüntülendi.

Prototip ve ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy Note 8, 13 MP'lik çift kamerayla Samsung'un ilk çift kameralı akıllı telefonu olacak.
Prototip ve ortaya çıkan bilgilere göre Galaxy Note 8, 13 MP'lik çift kamerayla Samsung'un ilk çift kameralı akıllı telefonu olacak.

Sızdırılan yeni prototip, şu ana kadar ortaya çıkanbilgileri doğrular nitelikte. Fotoğraflara ilişkin en çok dikkat çeken iki farklı ayrıntı var. Bunlardan biri çift kamera. Telefonun arka kısmında 13 MP sensöre sahip iki kameraya yer veriliyor. Dolayısıyla eğer tanıtım Galaxy C10'dan önce yapılırsa Samsung'un ilk çift kameralı akıllı telefonu Galaxy Note 8 olacak gibi görünüyor.

Öte yandan şu ana kadar gelen bilgiler parmak izi okuyucunun ana ekran tuşuna entegre edileceği yönündeydi. Fakat bu prototip üzerinden yola çıkıldığında ve paylaşılan bilgilere bakıldığında biyometrik tarayıcının ekrana dahil edildiği ortaya çıkıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >