Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ fiyatları güncellendi

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Samsung, Galaxy S7'deki fiyat politikasının bir benzerini Galaxy S8 serisi için de yaptı ve telefonun tanıtımından birkaç hafta sonra fiyatlar 400 TL düştü.

Samsung'un geçen ay New York'ta tanıtıp dünyayla eşzamanlı olarak ülkemizde satışa çıkardığı Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleri, ülkemizdeki fiyatlandırmasıyla tepki çekmişti. Tanıtımın üç hafta sonrasında Türkiye'deki fiyatları güncellendi. Hatta şu anda Samsung'un internet mağazası üzerinden telefonları güncel fiyatlarla satın alabilmek mümkün.

Ancak Samsung'un web sayfasında teslimatların 24 Nisan tarihinden itibaren yapılmaya başlanacağı da belirtiliyor.

Yeni nesil 10nm'lik işlemci sayesinde önceki amiral gemisine oranla çok daha yüksek performans sergileyen akıllı telefonlar, Samsung'un InfinityDisplay ekran yapısı sayesinde sonsuz bir görüntü hissi veriyor. İris tarayıcıyla biyometrik güvenlik sistemlerinde önemli bir aşama kaydeden Güney Koreli şirket, DeX Station yardımıyla telefonun bilgisayara dönüşmesini sağlıyor.

Tanıtımla birlikte açıklanan satış fiyatları Galaxy S8 için 4399 TL ve Galaxy S8+ için de 4999 TL idi. Güncellenen fiyatlarla birlikte artık hem Galaxy S8 hem de Galaxy S8+ 400 TL daha ucuza satın alınabiliyor. Yeni fiyatlar şöyle:

  • Samsung Galaxy S8: 3999 TL
    Samsung Galaxy S8+: 4499 TL
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >