Telefondan bir dakika içinde oyun yapılabilecek: Meta Pocket uygulaması ortaya çıktı

Meta, kullanıcıların yapay zeka yardımıyla mini oyunlar oluşturup paylaşmasına odaklanan Pocket adlı yeni bir uygulamayı sessizce yayınladı. Uygulama şu anda herkese açık görünse de her bölgede kullanıma sunulmuş değil.
Meta’nın yeni yapay zeka uygulaması Pocket, iOS ve Android mağazalarında ortaya çıktı. Uygulamanın kullanıcıların kod yazmadan veya basit komutlarla mini oyunlar hazırlamasına odaklandığı belirtiliyor. Edinilen bilgilere göre Pocket, 29 Haziran’dan bu yana mağazalarda yer alıyor. Ancak Meta henüz uygulama için resmi bir duyuru yapmadı.

Sessiz yayın
Pocket uygulaması herkese açık listelemeye sahip olsa da bazı bölgelerde indirilemiyor. Meta’nın yardım sayfasında uygulamanın henüz her yerde kullanılamadığı bilgisi yer alıyor.
Şirketin uygulamayı hangi ülkelerde test ettiği şimdilik bilinmiyor. Bu nedenle Pocket’ın küresel çıkış takvimi ve ne zaman daha geniş kullanıcı kitlesine açılacağı netleşmiş değil.
Yapay zeka oyunları
Pocket, kullanıcıların yapay zeka ile etkileşimli mini deneyimler ve oyunlar oluşturmasını sağlıyor. Uygulama mağazası açıklamasında platformun içerik üretme ve paylaşma amacı taşıdığı belirtiliyor.

Pocket’ın, Meta’nın daha önce ekibine kattığı Gizmo adlı yapay zeka tabanlı uygulamayla bağlantılı olabileceği konuşuluyor. Uygulamanın mağaza bilgilerinde Gizmo adının geçmesi de bu ihtimali güçlendiriyor.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.