Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den transfer açıklaması

Ahmet Nur Çebi
Ahmet Nur Çebi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Nesine ile yapılan sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulundu. Çebi, transferlere ve Serdar Saatçı'nın durumuna değindi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, transferlerin sonuna geldiklerini ama duruma göre belki 1-2 transfer daha yapabileceklerini söyledi.

Bu sene transferlerde iyi çalıştıklarını belirten Çebi, "Transferlerin sonuna geldik. Bu sene transferlerde iyi çalıştık. Özellikle hazırlık döneminde görülen tablo üzerine belki 1-2 transfer yapabiliriz. Gördüğünüz gibi bir çok alternatifi değerlendiriyoruz. Gençleri önemsiyoruz. Her transfer tutmayabilir ama her genç bir gün bu takım için önemli futbolcu olabiliyor." dedi.

"Gençlerin önünü açacağız"

Gençlerin önünü açmak için temkinli davrandıklarını aktaran Ahmet Nur Çebi, "Belki 1 veya 2 tane daha transfer gerekebilir. Genç çocuklarımızın yolunu açalım diye temkinli davranıyoruz. Her yaptığınız transfer tutmayabiliyor, ama her genç çocuğumuz er ya da geç bu takımın önemli bir parçası oluyor." ifadelerini kullandı.

Serdar Saatçı affedilecek mi?

Viktoria Plzen ile yapılan hazırlık maçında oyundan çıktıktan sonra direkt soyunma odasına giden ve teknik direktör Valerien Ismael'e tepki gösteren Serdar Saatçı kadro dışı kalmıştı. Bu konuya da değinen Başkan Çebi, "Serdar genç bir çocuğumuz. Çocuklarımızın hataları olduğu zaman kendileri ile konuşmamız gerekiyor. Bazen anlatamıyoruz, başka aksiyonlar alıyoruz. Serdar Saatçi sonuçlarını iyi değerlendirdi. Devam ediyoruz. Beşiktaş’ın altyapısından gelen çocuklar saygılı olmalıdır. Bir olay yaşandı ve bitti." şeklinde konuştu.

"Rıdvan'ı istemeden gönderdik"

"Rıdvan Yılmaz ucuza mı gitti?" sorusunu yanıtlayan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "6 milyon euronun üzerinde bir teklif gelmedi. Bir futbolcunun değeri, verilen son tekliftir. Gönlüm gitmesinden yana değildi. Bedele bakmadım. Rıdvan inanılmaz derecede 'Gitmek istiyorum, hayallerim var, önümü tıkamayın' dedi. Hepimizin evladı var. İstemeyerek de olsak gönderdik. Allah yolunu açık etsin." dedi.