Beşiktaş'ın Aboubakar aşkı bitmiyor

Vincent Aboubakar
Vincent Aboubakar

Geçen sezon hücum hattından beklediği verimi alamayan Beşiktaş, forvet konusunda arayışlarını sürdürüyor. Siyah beyazlıların ileri uç için ilk tercihi ise eski oyuncusu Vincent Aboubakar. Fikret Orman ve ekibi, önümüzdeki günlerde Porto ile bu futbolcunun transferi için masaya oturmayı planlıyor.

Sezon başında kadroya katılan Negredo ve devre arasında Şampiyonlar Ligi için transfer edilen Vagner Love’dan umduğunu bulamayan ve forvet arayışlarına başlayan Beşiktaş, çareyi Aboubakar'da buldu. Bu futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen siyah beyazlılar, transfer için kaynak oluşturmaya çalışıyor.

Fulham’ın Fabri’yi istemesi ve Liverpool’un da Vida için ciddi bir teklif yapmasıyla birlikte elde edilecek olan kazancı transfere harcamayı düşünen yönetim, Porto forması giyen eski golcüsü Aboubakar’ı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmaya hazırlanıyor.

Arşiv
Arşiv
  • Aboubakar bu sezon Porto’da gösterdiği performansla Avrupa'da birçok kulübün ilgisini çekmeyi başarmıştı. Özellikle İtalyan devi Juventus, Aboubakar için bir dönem ciddi girişimlerde bulundu ancak daha sonra bu transferden vazgeçti.