Ali Laricani’nin ölümü sonrası Mücteba Hamaney’den sert açıklama: Katiller bu bedeli çok yakında ödeyecek
21:07, 18/03/2026, Çarşamba

Mücteba Hamaney’den açıklama
İran lideri Mücteba Hamaney, Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Sekreteri Ali Laricani’nin İsrail hava saldırısında yaşamını yitirmesi sonrası sert bir açıklama yaptı. Hamaney, “Şehitlerin suçlu katilleri çok yakında bedel ödeyecek” dedi.
İran lideri Mücteba Hamaney, Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Sekreteri Ali Laricani’nin İsrail tarafından düzenlenen hava saldırısı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından taziye mesajı yayımladı.
Mücteba Hamaney'den sert açıklama
Hamaney, ABD merkezli X sosyal medya platformu üzerinden yaptığı açıklamada Laricani’nin ailesine başsağlığı diledi ve “Dökülen her kan, sistemimizi daha da güçlendirecektir” ifadelerini kullandı.

'Katiller bu bedeli çok yakında ödeyecektir'
İran lideri, mesajında ayrıca şunları kaydetti: Elbette her kanın bir bedeli vardır. Şehitlerin suçlu katilleri bu bedeli çok yakında ödeyecektir.
Hamaney’in açıklaması, Laricani’nin ölümünün ardından İran’dan gelen ilk sert tepki olarak dikkat çekti.

Jurnal.ist
ABD’den vize başvurularında yeni dönem: 15 bin dolara kadar teminat şartı genişletildi
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.