Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı Simay Atlı depremde yaşamını yitirdi
10:14, 23/02/2023, PerşembeG: Güncelleme: 10:22, 23/02/2023, Perşembe

Yaklaşık bir ay önce Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Simay Atlı'nın 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depreminde yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Yarışmadan 2 bin TL ile ayrılan Simay Atlı ve izleyiciler arasında bulunan ablası arasındaki diyalog hem stüdyodakileri hem de ekran karşısındakileri de güldürmüştü.
Simay Atlı, kısa bir süre önce katıldığı 'Kim Milyoner Olmak İster'de verdiği cevaplarla stüdyodakileri güldüren Atlı, sempatik tavırlarıyla sosyal medyada da çok konuşulmuştu.

Yarışmada elendiği soruya verdiği yanıt ile sosyal medyada gündem olan Simay Atlı'dan acı haber geldi.

Kahramanmaraş’ta yerle bir olan Penta Park Sitesi’nde oturan Simay ve annesi Serap Atlı, enkazın altında kaldı.

Reklam
Anne ve kız, beton yığınları arasında hayatlarını kaybetti.

Birçok kişiye mezar olan binanın müteahhidi Mesut Başkır ise geçtiğimiz günlerde Marmaris’te yakalandı.

Psikoloji öğrencisi olan Simay Atlı, Kim Milyoner Olmak İster’e ablası ile birlikte katılmıştı.

Reklam
5 bin lira değerindeki 4’üncü soruya kadar gelen Simay, verdiği yanlış cevap sonrasında elendi.

Simay’ı eleyen soru ise “Hangisi, William Shakespeare'in "Julius Caesar" adlı eserinde geçen bir cümledir?” oldu.

Reklam

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.