GZT
GZT
0
GZT TV CANLI
TVNET

TVNET HAKKINDA // NEDİR, KİMDİR?

Tavuk döner faciasında ‘sos’ savunması

TVNET
TVNET
08 NİSAN 2025 , SALI 17:42
Abone ol
Tavuk döner faciasında ‘sos’ savunması
Tvnet

Kocaeli'deki gıda zehirlenmesi geçiren 648 kişinin tavuk döner yediği işletmenin tutuklanan sahibinin ifadesine ulaşıldı. İşletme sahibi “zehirlenme vakalarının neden meydana geldiğini bilmiyorum” derken “Uzun yıllardır sektördeyim, kimsenin sağlığıyla oynamadım. Benim sosum, bu sektöre farklı bir lezzet getirmiştir” ifadelerini kullandı. Hastanelere başvuran kişiler hakkında açıklama yapan yetkililer “Şu anda sıkıntılı bir hastamız yok. Panik havasıyla yapılan başvurular da çok, ancak yoğun bakımda hastamız yok. Herhangi bir sıkıntılı hastamız da yok” bilgisini paylaştı.

1-1
Tvnet
GÜNDEM
HABER
GÜNDEM
Haber Merkezi

+ GZT Haber Merkezi'nden çıkan tüm içeriklerde olduğu gibi burada da 'GZT bakış açısı' hakim... Son dakika ise en hızlı, merak edilen ise en anlaşılır, dolu dolu bir konu ise en doyurucu şekilde takipçilerimize sunuyoruz. Yine de soru işareti kaldı ise iletisim@gzt.com'a mail atmanız, sosyal medya hesaplarımızdan bize mesaj göndermeniz yeterli.

Bize Ulaşın

Bir proje fikrim var
Sizinle çalışmak istiyorum
Basın sponsoru arıyorum
Bir şeyler söylemek istiyorum

Sosyal Medya

Instagram
Twitter
Facebook
YouTube
TikTok
LinkedIn
GZT
Hakkımızda
Medya Kiti
Gizlilik Politikası
Kişisel Verilerin Korunması
Mobil Uygulamalar
Sosyal Medya
Kullanım Koşulları
Çerez Politikası
Künye
Site Haritası
Seçim Sonuçları 2024
Muhabbetle
İstanbul'da yapıldı.Tüm hakları saklıdır, Net Medya 2020GZT.com altında yayınlanan köşe yazıları ve haberlerin tüm hakları Net Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazıları ve haberlerin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
YASAL UYARI: BIST isim ve logosu "Koruma Marka Belgesi" altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri DirectFN Finansal Veri ve Teknoloji Hizmetleri Ltd. Şti. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.