13:28, 15/07/2026, ÇarşambaG: Güncelleme: 13:28, 15/07/2026, Çarşamba
Karabük’te hatalı sollama faciaya ramak kala önlendi
Karabük’ün Yenice ilçesinde hatalı sollama yapan bir otomobil, karşı yönden gelen araçla burun buruna geldi. Karşı sürücünün son anda yaptığı soğukkanlı manevra sayesinde muhtemel facia önlenirken, tehlikeli anlar araç kamerasına yansıdı.
Karabük’ün Yenice ilçesinde meydana gelen trafik olayında, hatalı sollama yapan bir otomobil kazaya davetiye çıkardı. Karşı yönden gelen sürücünün ani ve kontrollü manevrası sayesinde olası bir çarpışma son anda engellendi.
Hatalı sollama tehlike oluşturdu
Olay, Yenice-Zonguldak kara yolunun Kayadibi mevkisinde meydana geldi. Zonguldak istikametine seyir halinde bulunan 37 AAJ 795 plakalı otomobil, önündeki aracı sollamak amacıyla karşı şeride geçti.
Bu sırada karşı yönden gelen araçla burun buruna gelen otomobil, olası bir kazaya neden oluyordu.
Soğukkanlı manevra faciayı önledi
Karşı yönden gelen aracın sürücüsü, çarpışmayı önlemek için direksiyonunu yol kenarındaki uygun boşluğa kırarak kontrollü şekilde yol dışına çıktı. Sürücünün zamanında yaptığı manevra sayesinde olası bir facia önlenirken, hatalı sollama yapan otomobil ise yoluna devam etti.
O anlar araç kamerasına yansıdı
Yaşanan tehlikeli anlar, araç kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde otomobilin karşı şeride geçtiği, karşı yönden gelen sürücünün ise son anda yaptığı manevrayla çarpışmadan kurtulduğu görüldü.

Jurnal.ist
Trafikte tek teker şovu pahalıya patladı: Kuralları hiçe sayan sürücülere 178 bin lira ceza

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.