16:57, 22/06/2026, Pazartesi
Bayrampaşa'da anaokulunda dehşet: Çocukları çubukla darbetti!
İstanbul Bayrampaşa'da bulunan özel bir anaokulunda çekilen güvenlik kamerası görüntüleri, vicdanları sızlattı. Okulda görevli olan 60 yaşındaki A.B. isimli kadının, öğle uykusuna yatırdığı ve yemekhanede bulunan minik öğrencilere elindeki çubukla vurduğu ve kötü davrandığı ortaya çıktı. Görüntülerin ortaya çıkmasıyla birlikte büyük tepki çeken olay sonrası polis ekipleri harekete geçti.
İddiaya göre olay, 16 Haziran Salı, 17 Haziran Çarşamba ve 19 Haziran Cuma günleri Cevatpaşa Mahallesi’ndeki yabancı uyruklu öğrencilerin gittiği özel anaokulunda yaşandı. Velilerin şikayeti üzerine inceleme başlatan emniyet birimleri, okulun güvenlik kamerası kayıtlarını mercek altına aldı. Kayıtlarda, şüpheli A.B.'nin minik çocukları çubukla darbettiği ve yemek saatlerinde kötü muamelede bulunduğu anlar saniye saniye tespit edildi.

Bakanlık devreye girdi
Olayın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan A.B., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yaşanan skandalın duyulmasıyla birlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da hemen harekete geçti. Bakanlığa bağlı uzman ekipler, bahsi geçen anaokuluna giderek geniş kapsamlı bir inceleme başlattı. Çocuklara yönelik bu şiddet olayı, eğitim kurumlarındaki denetimlerin önemini bir kez daha gündeme getirdi.

Jurnal.ist
Düzce'de polis tatbikatı: Gaspçıları yakalama operasyonu nefes kesti

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.