Edirne'de iş yeri deposunda yangın: Kara yolu duman nedeniyle kapatıldı

Edirne'nin Keşan ilçesinde inşaat ve mantolama malzemelerinin bulunduğu depoda çıkan yangın kısa sürede büyüyerek iş yerini sardı. Yoğun duman nedeniyle kara yolu zaman zaman trafiğe kapatılırken, ekiplerin yaklaşık iki saat süren müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında depo ve içindeki malzemeler kullanılamaz hale geldi.
Edirne'nin Keşan ilçesinde inşaat ve mantolama malzemeleri satışı yapılan bir iş yerinin deposunda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Depoda bulunan yanıcı malzemelerin de etkisiyle alevler kısa sürede geniş alana yayıldı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kara yolu zaman zaman trafiğe kapatıldı
Yangın sırasında yükselen yoğun duman nedeniyle Keşan-Mecidiye kara yolu güvenlik amacıyla zaman zaman araç trafiğine kapatıldı. İtfaiye ekipleri alevlere uzun süre müdahale ederek yangının çevredeki alanlara sıçramasını önledi.

Depo kullanılamaz hale geldi
Yaklaşık 2 saat süren çalışmaların ardından yangın kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangında iş yeri deposu ile içeride bulunan inşaat ve mantolama malzemeleri tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için ekipler tarafından inceleme başlatıldı.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.